zaterdag 10 september 2011

Dat wordt kiezen!!!

 Ja en dat vind ik maar wat lastig, want ik vind zowel het tafereel in de lantaarn als het tafereel in de glazen stolp prachtig! OK het wordt dan toch heel anders omdat ik een winter tafereel ga maken en geen lente zoals in de lantaarn of herfst zoals in de stolp, maar er komt wel zo'n zelfde tuintafereeltje in als in de stolp, maar geen pompoenen en herfstbladeren, maar wel sneeuw en een sneeuwpop!

  Maar ik heb van beide wat foto's gemaakt zodat jullie ook mee kunnen kijken... misschien toch de stolp.... ach ik heb gelukkig nog een week om te beslissen. Dus wat het resultaat ook zal worden, dat zien jullie dus pas over een week! Vandaag hoop ik toch echt de laatste steekjes aan mijn primitieve letterlap te doen, dan is die ook eindelijk af en verder ... awel zulle... d'r ligt wat strijk en morgen wassen dus er komt weer wat bovenop... bah wat is dat toch een vervelend werk! Maar goed, ik wens jullie toch een fijne dag!

12 opmerkingen:

Judith zei

Ik denk dat ik de lantaarn mooier vind. Nog een hele week om te beslissen en vast veel voorkeuren die hier uitgesproken worden, geniet van je weekend, juud

carine zei

Hallo Lida , vind ze allebei mooi,maar ik ga eveneens voor de Lantaarn, alhoewel het tuintje me ook aanspreekt, De lantaarn vind ik net iets meer hebben, het is natuurlijk een kwestie van eigen smaak en daarbij moet je een goed gevoel hebben, dus..... Mijn geschenkje is klaar en sta op mijn blogje , graag je mening. Dikke knuffel Carine

katrien zei

Beiden zijn moo ,maar mijn voorkeur gaat naar de stolp.Succes met kiezen.

Els zei

Leuk!!!

AnitaS zei

Ik vind ze allebei leuk. Maar mijn voorkeur gaat uit naar de stolp.

marijke's crea zei

Lida ze zijn zo leuk enig om te zien! Voor het voorjaar en zomer zou ik de stolp nemen en voor een herfst en wintertafereel de lantaarn!
Super leuk dat je dit hebt laten zien maak je het met fimoklei?
groetjes Marijke

Janny de Roo zei

Toen het verhaal van jou aan het bezinken was, vond en vind ik dat een lantaarn licht brengt in de duisternis (herfst/winter). Daarom zou ik een lantaarn gebruiken.
goed weekend, Janny

mieke zei

Ik ben benieuwd wat het gaat worden, smaken verschillen !
In de stolp heb je meer ruimte en meer zicht.
In de lantaarn is het krapper en knusser.
Ik zou zeggen probeer beide en kies dan.
Succes, grtjs Mieke

Anita - Vlijtige Handjes zei

Oh leuk allebei maar ik kies voor de stolp. Van alle kanten te zien. En wat ligt daar links van de stolp voor een leuk pakketje????
Fijn weekend.

Rian, zei

Hallo Lida, ik vond je nieuwe blog bij een van de anderen. Het ging idd wel héél lang duren, die verhuizing. Ik had heel wat bij te lezen. Je bent in die tussentijd wel heel productief geweest zeg. Mooie projekten allemaal. Wat de hamvraag betreft: Ze zijn beiden erg mooi, maar de stolp (bescherming) geeft meer zicht van alle kanten op de creatie. Succes met kiezen
Groetjes,
Rian

Johanna Zweden zei

Ze zijn allebei mooi, maar de stolp daar denk ik dat het mooier in uit zal komen.
Groetjes Joke en een fijn weekeinden
Ps schrijf je morgen we zijn net thuis

Antje uit Urk zei

Ik denk de lantaarn. De stolp is ook énig, misschien kun je twee variaties maken!
groetjes en een fijne zondag!