woensdag 3 april 2019

Het wordt hoog tijd!!

Ja zeker, zo waren er opeens twee weken voorbij zonder enig bericht! Maar ik doe dus hier wel wat, ben druk met een borduurtje van Isabel Argante, ja zo'n echt borduurtje van haar maar ga het wel een beetje aanpassen want ik vind het iets te groot worden met de tekst:Ik heb dus mijn eigen kleuren gekozen, wat je op de foto niet ziet is dat het groenig zwart is of is het zwartig groen? En dan die lila tint erbij maakt het echt zo leuk, is dus pas voor Halloween, maar het kan maar af zijn! Ga nu dus verder zoals ik het wil hebben, de tekst vervalt en de rand komt ook aan de bovenkant en dan komen er dus sterren en spinnen bij!

Ik heb nog een paar leuke freebie patroontjes van haar, dus met de restjes van de stof ga ik ook nog aan de gang, maar ik doe ook mee aan een SAL van de Sheep loving stitchers en die komt dus even tussendoor:


Dit is het patroon dat ik heb gekozen, maar ik ga het dus echt in mijn eigen kleuren maken!

Zo jullie zijn weer bij gepraat en ik ga snel verder met mijn huishoudelijke klusjes, des te meer tijd heb ik straks voor steekjes!

Fijne dag!6 opmerkingen:

Annie Kingma zei

Mooi fijn borduurwerk
Altijd leuk je eigen kleurtjes wat te kiezen.
Groetnis Annie

Ineke zei

Wat zijn dit prachtige borduurtjes, leuk hoor en de kleur van het Halloween project staat leuk bij elkaar, ik kon goed zien dat het een groenige kleur had.
Groetjes, Ineke

Truus zei

Mooie patronen Lida en dat Halloween borduurtje komt wel klaar voor die tijd.
Leuk is het patroon met de schapen.
Veel borduurplezier en een gezellig weekend
groetjes, Truus uit Drenthe

Conny's-blog zei

Lida je zet van die prachtige steekjes weer.
Leuke patroontjes allemaal, vooral die schaapjes zeg, geweldig...........................liefs.Conny

quiltlodge gerda zei

Wat een geweldige borduurtjes maak je daar. Snel de klusjes af maken en dan gauw weer lekker steekjes zetten en nu ook nog heerlijk in het zonnetje in de tuin!

Gerard zei

Leuke patroontjes. Ik ben meestal eigenwijs en kies ook mijn eigen kleuren! Dat bevalt me best.