vrijdag 11 januari 2019

Ik borduur en zij borduurt ook!

Maar smaken verschillen (gelukkig!) en die zij is mijn oudste die nu wel aan een heel apart en kleurrijk werkstuk is begonnen, zal jullie op de hoogte houden van haar vorderingen!


Zelf ga ik stug door met mijn Kerstwerkstuk, wil het af hebben, maar het vraagt wel om veel doorzettingsvermogen vind het echt een lastig ding om te maken en ik ben nog lang niet klaar:


Zit nog te piekeren of ik de bel erop zal borduren die op het patroon staat of dat ik er een ster op maak, maar misschien laat ik ook die helemaal weg.

En dat terwijl ik alle Kerstversieringen al lang heb opgeruimd en er veel meer sneeuwmannen zijn bijgekomen om de lege plekken op te vullen, zodat ik weer een gezellige wc en en kamer/keuken heb:En verder maakte ik dit hartje, is nog niet helemaal af moet er nog wat meer versieringen op aanbrengen en de zijkant nog sluiten, maar dat komt van de week wel, ik was gewoon even aan wat anders toe!


Het borduurwerk lag al jaren te wachten om te worden afgewerkt. Ik heb nog een heel groot hart dat ik ook wil afwerken, weet alleen nog niet hoe, maar voor het eind van de maand wil ook dat borduurwerk verwerkt hebben!

En dan vond ik op Pinterest zulke leuke harten, met kantjes en oude stofjes en ik wil nu meteen aan de slag en allerlei verschillende gaan maken om volgende maand op te hangen, maar dat moet even wachten want dat Kerstborduurding moet af!!!! Hier één van die prachtige hartjes:


Heb eindelijk ook de laatste drie borduurtjes van de Farmers Christmas afgewerkt, moeten nu alleen nog op de blokken worden gelijmd.


Heb op facebook gevraagd of iemand een idee had voor het tiende blok en tot nu toe vind ik de suggestie om het quiltblok voor een tweede keer te maken en deze twee links en rechts aan de onderste rij te plaatsen het leukste, maar ben er dus nog niet helemaal uit, want een heel nieuw borduurtje is wel heel erg leuk maar het moet er wel goed bij passen!


Zo weer een logje geschreven en volgende week heb ik nog wat te showen, want dan mogen twee van de geheime dingen die ik maakte worden geshowd, dus tot dan zal ik maar zeggen en voor nu nog een:

Fijne dag!

11 opmerkingen:

Ineke zei

Wat een leuke borduurwerkjes!!!

christine zei

Oh dat zijn mooie hartjes. Ik heb er ook een stel bewaard voor ooit. 😊😊😥

Renske zei

Ik kan het niet echt goed zien op de eerste foto, maar de kleuren zijn prachtig. Hoe groot gaat dat worden?
Mooie hartjes en kerststukjes.

agnes.verkroost@gmail.com zei

Enig Lida, dat hartje is erg leuk, nu wachten we op je laatste blokken!!! Effe lime Jan... lol

Annelies zei

Leuke borduurtjes en ook al hebben jullie andere smaken, super dat je dochter ook borduurt.

conny's quilts zei

Goed bezig Lyda. Leuk dat jouw dochter ook borduurt. Mooie hartjes en ander werk laat je zien. En, eerlijk is eerlijk, jouw stijl spreekt me het meest aan...

Truus zei

Gezellig dat je dochter ook borduurt al is haar stijl anders.
Helaas heeft onze dochter geen zin /tijd om te borduren -het is niet anders.
Mooie borduurwerken ben je aan het afwerken en hartjes daar kan ik nooit genoeg van hebben!
Goed weekend na alle problemen met de auto.
groetjes, Truus uit Drenthe

Conny's-blog zei

Gezellig samen borduren.
Je laat weer mooie werkjes zien.
Lekker van genieten zo............liefs.Conny

quiltingmieke zei

Piep. Ooh leuk de harten, en die van Pinterest is yummie.. benieuwd naar de jouwe!
Knuf

hamoda hmada zei


افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

شركة تنظيف مسابح بالدمام

hamoda hmada zei


شركة المثالية للتنظيف بالجبيل
شركة المثالية للتنظيف بالقطيف