zondag 16 december 2018

Zo mooi!

Wat? Wel eerst die prachtige stille witte wereld waar ik net in heb gewandeld met Freddy! Gisteravond toen ik hem uitliet kreeg ik dus een hagelbui op mijn hoofd en was daar echt niet blij mee, maar nu is het windstil en ligt er een mooi wit tapijt van krakende hagelkorrels:


Hele stukken van de stoep lagen er nog ongerept bij en toen ik omkeek zag ik alleen mijn eigen voetstappen en de pootafdrukken van Freddy!


En dan dit! Mijn DH maakte voor mij het eerste deel van de keuken voor mijn poppenhuis en kwam er mee naar beneden voordat het geverfd was, nu het was niet helemaal zoals ik bedoelde en dus gingen er nog wat tegeltjes af en toen werd het geverfd in de oude kleuren waar vroeger mee geverfd werd:


Als voorbeeld dient de keuken van het museum Huis van Gijn in Dordrecht, dat is nog helemaal ingericht anno 1900 en dat is precies zoals het huis was waar mijn oma werkte. Mijn oma werkte in een groot patriciërshuis in de Wijnstraat in Dordrecht, eerst als bellemeisje en later werd ze kokkin.

Het was dus een heel lief houten cadeautje van mijn DH voor ons houten huwelijksfeest, ja de tijd gaat snel, we zijn al weer vijf jaar getrouwd!


Zo dat was het weer voor vandaag, ja ik heb heus wel dingen gemaakt, maar die moeten nog even geheim blijven i.v.m. een wedstrijd waar ik anoniem aan deel neem.

Ik hoop dat jullie ook genieten van de mooie wereld en wens jullie nog een heel

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Annelies zei

Hier ligt maar een heel dun laagje sneeuw.
Wat een prachtig keukentje. Fijne zondag !

Conny's-blog zei

Hier ook een mooie witte wereld om ons heen.
Dat keukentje zo schattig gemaakt, knap hoor.
Jullie nog vele jaren he samen, wij twee jaar en jullie vijf jaar.
We gaan er voor he Lida................liefs.Conny

conny's quilts en creaties zei

Gefeliciteerd met jullie mooie huwelijksjubileum. Wat een prachtige mini keuken.

Rian, zei

Gouden handen, die man van jou. Zo mooi, dat keukentje. En van harte gefeliciteerd met jullie 5 jaar hoor. Nog vele jaren erbij gewenst.

Annie Kingma zei

Allermooist keukentje, knap gemaakt
Proficiat met het houten huwelijk
Groetnis Annie

Ineke zei

Erg mooi keukentje, je man is heel erg handig. Mooi wit tapijtje vanochtend, hier ook! Gefeliciteerd met jullie houten huwelijk!

Truus zei

Gefeliciteerd met jullie 5 jarig huwelijk en dat er nog vele mogen volgen.
Prachtig keukentje is het geworden!
Mooi was het hè de witte winterwereld--het is hier de hele dag wit gebleven. Pas s avonds ging het dooien.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف كنب بالجبيل
شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف خزانات بالجبيل

الرحمه للتنظيف zei


شركة تنظيف منازل بالخبر

شركة تنظيف منازل بالخبر شركة المثالية هي افضل شركة تنظيف بالخبر يمكنكم التواصل معها للحصول علي افضل خدمات تنظيف المنازل والشقق والفلل والبيوت والمجالس والكنب والسجاد والموكيت والمفروشات بجودة عالية ومواصفات قياسية حيث تعد شركة تنظيف منازل بالخبر اولي الشركات التي التي تخصصت في مجالل التنظيف بالخبر ولديها خبرة كبيرة وعمالة ماهرة وادوات تنظيف حديثة وطاقم عمالة مدرب علي اعلي مستوى فلا تترددوا في الاتصال بشركة المثالية للتنظيف بالخبر وسوف تحصلون علي افضل الخدمات المنزلية من نظافة ومكافحة حشرات بارخص الاسعار