zondag 1 januari 2017

Dag 2016, Hallo 2017!

Het zit erop 2016 een moeilijk jaar voor velen en ook wij hadden onze dalen, maar gelukkig komen we er samen wel door! Maar ik schrijf geen blog om te zeuren over ziektes en tegenslagen,maar om te vertellen wat mij bezighoud en waar ik mee bezig ben en gelukkig ben ik een gezegend mens omdat ik heerlijke hobby's heb en daar ook echt van kan genieten!
Het jaar was er ook een van werken aan heel wat projecten en al heb ik echt niet alles af gekregen wat ik graag wilde, maar er waren best aardig wat affo's al was het meeste op gebied van borduren en zijn de quilts wel flink gevorderd, een echte affo was er niet bij!
Maar goed, kijk nog maar even mee wat er wel uit mijn handen kwam, zoals het borduurwerkje dat ik voor mijn oudste dochter maakte en wat ik verwerkte in een map om haar borduursels in te bewaren:


Of de borduurtjes die ik maakte voor de mappen voor de vriendinnen die meegingen naar Frankrijk:

Nu moet ik eerlijk toegeven dat ik niet precies weet wie welke heeft gekregen, maar ik weet wel dat zowel de gastvrouw als mijn vriendinnen er blij mee waren! Ook voor mijn vriendinnen van Plezier voor vier plus één maakte ik voor de feestmaand deze borduurtjes die ik op doosjes verwerkte:


Natuurlijk borduurde ik ook voor mijzelf en wel dit Kerstrolletje dat ik deed naar aanleiding van de Kerstborduurdag van Liezbeth van Thistles en dat ik ruim op tijd voor de Kerst af had:


Ook ging ik het afgelopen jaar naar het borduurweekend van Simone van Soed Idee samen met mijn dochter en daar maakte ik ook dit kleine dingetje voor in de letterbak:


Nee het werkstuk dat we daar kregen heb ik nog niet af, misschien komt dat nog wel voor het nieuwe weekend!
Maar goed het meest blij ben ik met mijn letterlap, niet gek natuurlijk want ik heb er echt keihard aan gewerkt om het af te hebben voor het eind van het jaar en dat is gelukt en hij hing zelfs ingelijst aan de muur:


Ja ik maakte heus nog veel meer (zie je die muis eronder? Zij kwam ook af in 2016!) en ik ben ook echt opgeschoten met mijn tweede LIB, die ook zijn einde nadert en binnenkort hopelijk kan worden gedubbeld! Verder waren er leuke uitstapjes met vriendinnen naar tentoonstellingen en die hoop ik dit jaar weer te kunnen maken al zal Frankrijk niet meer gaan, ik vind de afstand wel erg lang en dus zullen we misschien in Nederland een weekje samen de hort op gaan! LOL!

Ik zal proberen komend jaar weer regelmatiger te bloggen en in ieder geval twee keer per week een logje schrijven, ik denk aan één in het weekend en één in het midden van de week, maar ja ik moet wel iets te schrijven hebben!

Nu rest mij nog één ding in dit eerste logje van 2017!

Ik wens jullie allemaal een Gezond, Voorspoedig en Creatief Nieuwjaar!

15 opmerkingen:

Annelies zei

Ik wens je een heel gelukkig, gezond en creatief 2017 !

KijkDaarIs zei

Je hebt maar weer mooie dingen gemaakt !
En voor jullie ook een heel fijn 2017 !

Truus zei

Je hebt weer hele mooie werkstukken gemaakt het afgelopen jaar. Je letterlap is prachtig en hangt daar mooi.
Ook voor jullie een voorspoedig gezond en creatief jaar.
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Jessie Hartmans zei

Ook de beste wensen voor 2017, vooral gezondheid want dat is het allerbelangrijkst !!!

Sonja- Sezoentje zei

Voor jou ook alle goeds in dit nieuwe jaar. Ik kijk uit naar nieuwe blogjes met mooie werkstukken, ook deze post is genieten :)
Liefs, Sonja

Jeanny zei

Alle goeds voor dit nieuwe jaar voor jou en je naasten!

Will en Bob zei

De beste wensen voor 2017! Je borduurwerken zijn allemaal prachtig. En je letterlap is al zelfs ingelijst en hangt al. Die van mij is ook klaar.
Groeten Will

Happy Earl Grey by Elly Embregts zei

Ik wens je een mooi jaar, waarin je weer veel steekjes kunt maken en niet laat vallen. Hartelijke groet El

Ageeth Dorsman zei

Je had beslist een produktief 2016, en allemaal zo mooi! Jij ook een heel mooi, liefdevol, gezond en creatief 2017 gewenst!
Groetjes van Ageeth.

Marjan zei

Mooi jaaroverzichtje laat je zien, Lida. Wat heb je schitterende borduursels gemaakt. Je letterlap vind ik echt geweldig.
Ook voor jou en je dierbaren alle goeds voor 2017 gewenst!

conny's quilts zei

Ik wens je een goed, gezond en creatief nieuw jaar toe! groetjes, Conny

Ineke zei

Een gelukkig, gezond en creatief 2017

feltfree på Åsly zei

Een gelukkig, gezond en creatief 2017 toegewenst

yvonne zei

beste lida,

een heel gezond en voorspoedig nieuwjaar gewenst. Ik zie nu een aantal borduurtjes voorbij komen die ik helemaal geweldig vind. Kan jij mij zeggen waar je de sticherypatroontjes van de muisjes vandaan hebt? Ze zijn zo leuk.

Alvast dank, Yvonne

Guusje, zei

Ik wens jouw en je dierbaren ook een geweldig 2017 toe met veel leuke en creatieve dingen. Je hebt echt heel veel moois gemaakt afgelopen jaar.