zondag 27 november 2016

Vervolg letterlap!

Vandaag na een aantal dagen van geen enkele steek weer wat steekjes gezet. De afgelopen dagen werden namelijk in beslag genomen door bezoek aan artsen en gevolgd door ziekenhuisopname en operatie van DH. Uiteindelijk bleek het een ontstoken blindedarm te zijn, die via knoopsgat-chirurgie oftewel laparoscopie werd verwijderd, dus geen grote jaap maar toch nog een pijnlijke ingreep.
 Maar terug naar mijn lap, eerst maakte ik de cijfers en daarna begon ik aan de onderste rand van de lap, die waarin de letter Z moet komen:

 

Ik was vooral nieuwsgierig of alles wel op mijn lap zou passen en gelukkig is dat wel het geval! Ik ben nu bezig de rand af te maken met steekjes met één enkele draad en die vormen dan het fijne kantwerk. Maar nee dan is mijn lap echt nog niet af, want aan de andere kant ontbreekt nog een heleboel:


Niet alleen ontbreken er nog letters maar ook nog een stel sierblokken en zodra ik de Z af heb ga ik daar dus mee verder. 

Maar hoe en wanneer ik kans heb om te borduren is even afwachten want er volgen ook deze week weer onderzoeken en doktersbezoeken dus daar gaat weer veel tijd in zitten, of zal ik mijn koffertje meenemen? LOL!

Fijne dag~!

7 opmerkingen:

sylvia zei

Het wordt prachtig! En na elk medisch bezoek gewoon weer even een steekje doen...je hebt nu eenmaal van die periodes....😢

Guusje, zei

Hij is prachtig. Sterkte en beterschap voor je DH

Manuela zei

Wonderful progress on your sampler.

Truus zei

Ook al schiet je borduurwerk niet op zoals je graag wilt -het wordt wel mooi.
Beterschap voor DH en sterkte met de onderzoeken.
Zonnige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Chris zei

Dat lijkt me best een grote lap. Maar oh wat mooi! Echt iets voor jou Lida!
Wat kan je leven ineens er anders uit zien hè?! Gelukkig is dit tijdelijk en knapt je DH snel op.
Liefs.

Villa Zeezicht zei

Ohhh... gelukkig dat nou duidelijk werd wat je lieve DH mankeerde, en dat hij geopereerd is! Ik wens hem een voorspoedig herstel toe hoor, en jij natuurlijk ook veel sterkte met alles!! Je lap wordt echt super mooi, ik zit vol bewondering te kijken :))

Frederika zei

Hij wordt geweldig mooi. Beterschap voor DH.