vrijdag 14 oktober 2016

Mag ik het zeggen???

Woew woew, ik ga als een trein! Ik maak steeds steekjes tussen alle klussen door en ik ga echt prima met mijn Grand Abecedaire! Kijk maar eens:


Gisteren had ik zelfs de pauw al uit en in mijn hoofd hoorde ik steeds de kinderstemmetjes van vroeger die riepen: Pauw, pauw, pauw zet je veren uit! Herinneren jullie je dat ook nog, ik ging naar het park in Dordrecht en keek mijn ogen uit naar die prachtige dieren!


Dus dit was het 's avonds en zien jullie daarnaast al het begin van het volgende blok waar de D,E en F komen.  Vandaag ook druk geweest en hard gewerkt aan de volgende kaders, het begint dus echt ergens op te lijken!


Krijg hem nog niet goed, maar dat komt morgen vast wel in orde, misschien staan er dan ook ergens letters of bloembakken in, maar dat zien jullie dan wel weer!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Truus zei

Oh ja dat met de pauw was altijd zo spannend als het zijn staart uitwaaierde. Alleen riepen wij -pauw pauw ik ben mooier dan jou. Dat riep je dan in de hoop dat zijn staart omhoog ging.
Je schiet lekker op met je borduurwerk!
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Manuela zei

Das wird ein sehr schöner Sampler.
Liebe Grüße Manuela

Chris zei

Mooi wordt hij joh! In Heiloo woonden we heel vlak bij een hertenkampje met pauwen. Soms hoorden wie 's morgens vroeg al terwijl wij nog in bed lagen. Heel doordringend geluid.

conny's quilts zei

Ja leuk, als kleuter in het Hoofddorpse bos riepen we het met zijn allen...en nog als ik er een zie zie ik dat weer voor me. Jouw pauw heeft prachtige veren om mee te pronken!

Marjan zei

Zo, dit wordt mooi, Lida!!

Sylvia zei

Mooi hoor en het is in ieder geval niet pronken met andermans veren!
Succes verder.
Groetjes Sylvia.