maandag 30 mei 2016

Snel nog even....

Foto's gemaakt van mijn rozen, want als straks echt regen en hagel de boel gaan vernielen en de wind er nog een schepje bovenop doet, dan wil ik toch even vastgelegd hebben hoe mooi ze ook dit jaar weer bloeien:


Dus ik naar buiten en dan bij de poort naar de zijtuin staan ze te pronken en als ik daar dan toch ben ook even kijken naar het werk van DH, die is druk geweest met het aflakken en ophangen van de deurtjes:


En als het weer een beetje meezit, dan kan ik eind deze week de binnenkant onder handen nemen, ik kijk er naar uit, wat zal dat leuk staan die lichte binnenkant, ik heb gekozen voor krijtwit.

Maar misschien dat ik al eerder aan het verven kan slaan, want ik heb natuurlijk ook het eiken ladenkastje wat nog een verfje moet krijgen en bij de kringloop zag ik ook nog een schommelstoel staan, misschien dat ik die morgen ook ophaal en aangezien die poepbruin is, heb ik daar ook een hele klus aan voor hij is zoals ik hem graag wil hebben! Maar het eind komt echt in zicht, volgende week kan ik er echt in zitten denk ik!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Truus zei

Prachtige rozen heb je in de tuin staan en bij jou zijn ze al verder dan hier.
Je huisje wordt mooi en ik hoop dat je deze week al daar kunt zitten.
Fijne week
groetjes, Truus uit Drenthe

Annelies zei

Ik hoop dat er wat over is van je rozen. Geniet van je huisje, het is superleuk !

Villa Zeezicht zei

Och, wat prachtig bij jou! Het huisje is werkelijk een juweeltje en de rozen staan te stralen :) Geniet er maar lekker van :) Lieve groet!!

Conny's-blog zei

Hoop dat het goed is gegaan met je rozen.
Dat huisje van jou word zo schattig zeg, heerlijk in genieten straks.
Veel succes met het schilderen van je kastje en schommelstoel...............liefs.Conny

Chris zei

Wat verschrikkelijk leuk, dat huisje!!!! En je hebt genoten in Londen, lees ik. Liefs van mij.

MarianneD zei

Wat een geweldig huisje! Nog gefeliciteerd met je dochter,wat een prachtig kado heb je voor haar gemaakt...en je rozen zijn mooi...ook hier hou ik m'n hart soms vast..zulke buien soms!