dinsdag 29 maart 2016

Pasen, gewoon en toch anders!

Andere jaren kwam mijn Mams altijd eten bij ons met de paasdagen en deze keer waren we slechts met zijn tweetjes, maar gelukkig lijkt het gemis nu een plekje te krijgen en kan ik weer vooruit kijken en aan leuke dingen denken en werken! Eén van die dingen is mijn borduurtje en denk nu niet dat ik lekker opgeschoten ben:


Want er klopt iets niet en dus ga ik vandaag maar eens even aan de slag en ga een flink stuk uithalen, hopelijk kom ik er dan wel achter wat er fout is, want ondanks drie maal tellen ben ik er nog steeds uit wat er fout is gegaan!
Maar goed heb gisteren ondanks de regen en de storm toch genoten van het weer, al was het maar van de regenbogen:


Helaas is deze foto niet zo duidelijk, maar goed het is toch zoals ik hem zag en later was er nog één maar ja ik was in de luie mood en had mijn pyama nog aan en kon kwalijk naar buiten lopen in de regen om die mooie op de kiek te zetten!

Fijne dag!

7 opmerkingen:

Truus zei

De regenboog is duidelijk te zien hoor. Mooi is dit als je een regenboog ziet in de lucht -hier niet gezien maar wel prachtige wolkenpartijen.
Fijn dat je beter kunt omgaan met je verdriet om je moeder al blijft het telkens weer een steek van verdriet bij de feestdagen vind ik.
Succes met het vinden van de fout in je borduurwerk.
groetjes, Truus uit Drenthe

Cisca Heiden van der zei

Het gemis gaat nooit over, maar gelukkig wordt het wel verzacht in de loop der jaren. Mooi, die regenboog, hij is goed te zien op de foto, watten weer vandaag, trouwens. Bah! Jammer dat je weer moet uithalen, ik hoop dat het niet teveel tijd gaat vergen, succes!
Knuffel, Cisca

Jessie zei

Bedankt voor je lieve reactie, heb intussen al je berichten gelezen want ik had er veel gemist. Op de een af andere manier verscheen het niet meer op mijn volgers. Heb het nu ontdekt waar het aan lag. Dus nu kan ik je weer volgen.
Fijne dag, groetjes Jessie.

Nog veel sterkte met het verlies van je Mams!

ivoorwit.blogspot.com zei

Sterkte, het zal zich nog wel eens herhalen maar ik vond het na een jaar wel steeds wat "zachter" worden. Net alsof er een nieuwe herinnering overheen gemaakt werd.
Wat maak je toch prachtige borduurwerken. Mooi om te zien.
Fijne dag, groetjes, Thea

Corrie zei

Prachtige regenboog Lida en een teken van hoop voor alles wat je nodig hebt.
Als je een erg mooie pyama hebt kan je er gerust mee naar buiten volgens mij ;- ))
Ik hoop dat je je borduurfout snel vindt.
Groetjes van Corrie

Chris zei

Tja, op zulke momenten denk je natuurlijk aan hoe het eerst was, samen met je moeder. Fijn in ieder geval dat je zulke mooie herinneringen aan haar hebt en natuurlijk dat jullie het samen goed hebben.
Altijd weer mooi, zo'n regenboog.

Johanna Faber zei

Zal een mooi borduuwerk worden

Fijne zondag groetjes uit Zweden