vrijdag 12 februari 2016

Het wachten waard!

Gisteren mijn boek op wezen halen! Ja het is alweer het vijfde boek met logjes en wat ben ik er blij mee! Zoals andere jaren weer laten printen in Amerika en vorige keren hoefde ik zelfs geen invoerrechten te betalen maar deze keer wel. Maar goed ik had het er wel voor over hoor!


Heb het even doorgebladerd en voor mij is het een heel emotioneel geladen boek geworden door het afscheid van mijn Mams en de laatste foto's van haar die er een plekje in vonden. Nee ik heb de reacties er niet in laten op nemen, heb ik ook bij de vorige boeken niet gedaan, maar ik heb de reacties op haar overlijden opgeslagen en uitgeprint en deze voeg ik los in het boek.
Hier mijn vijfde boek:


En hier mijn huis:


Ja ik ga het toch maar verklappen, ik heb een grote fout gemaakt, maar ik laat het lekker zitten een knappe kop die het ziet! Maar het gaat nu eens niet om verkeerd getelde steekjes:

Maar ... ach nee ik verklap het niet, ik vind het gewoon een heel mooi en warm huis geworden! LOL!


Fijne dag!

10 opmerkingen:

quilting Jeannet zei

Ja, ik moest ook dit jaar weer voor de tweede of de derde keer 15 euro bijbetalen, boek zelf 80 euro, al met al toch wel een duur grapje.

KijkDaarIs zei

Ach Lida elk huisje heeft zijn kruisje..maar is daarom niet minder mooi hoor !!...;0)
En weer leuk een boek erbij..altijd een leuke herinnering..
Vindt het nog steeds erg jammer dat ik alle blogjes van weblog kwijt ben...maar tja daar is niks aan te doen..jij kan in ieder geval lekker terug lezen !!!
Fijne dag...

Hermie zei

Lijkt me zo leuk zo'n boek, ik ben er al eens mee aan het zoeken geweest, maar nog niet verder mee gekomen,ga toch eens weer op zoek

Jeanny zei

Een mooi bezit hé Lida!

Anoniem zei

Een prachtig boek met dierbare herinneringen en een kniesoor die op een foutje let. Groetjes Marjan

Annelies zei

Mooi bezit, zeker ook door de foto's van je moeder.

Guusje, zei

Wat goed dat je weer een boek hebt laten maken. Deze zal zeker heel speciaal zijn. Je huis is erg mooi aan het worden.

Truus zei

Dit jaar een heel speciaal boek met dierbare herinneringen die je vast vaker doorbladeren zult.
Omdat ik het patroon niet ken zie ik je fout ook niet--kruisje te hoog of te laag? ??
Gezellige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

JUNAIDI zei

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya.BUKA BLO DANA GHAIB MBAH RAWA GUMPALA

Villa Zeezicht zei

Wat leuk he, zo'n blogboek van het afgelopen jaar! Ik had twee boeken besteld (ook nog eentje van mijn vorige blog, zodat ik die nu compleet heb) maar moest er bij 1 invoerrechten betalen... Snap er niks van en baal er ook wel een beetje van. Maar ja, alles is op deze manier wel heel mooi vastgelegd! Lieve groet!!