maandag 29 februari 2016

Een bijzonder ontbijt!

Gistermorgen hadden wij een speciaal en bijzonder ontbijt! Na weken lang diëten en daarom hooguit twee boterhammen of wat yoghurt, werd het deze keer een heel uitgebreide brunch samen met bevriende buren. Dus werd er al vroeg opgestaan, bakte ik scones,
croissantjes en verschillende broodjes en zelfs Amerikaanse pancakes! Ik kookte eieren en zette thee en koffie en er waren allerlei vleeswaren. We hadden doordat ik de griep had met Oud en Nieuw nog steeds een belofte te vervullen, toen was het beloofde ontbijt niet door gegaan.

Nu wilde ik graag een etagère hebben om allerlei lekkers op te kunnen leggen en daarom reed ik gisteren even bij de kringloop langs voor wat bordjes en kopjes en maakte DH er met een lijmpistool dit van:

Voor de bordjes (Wedgewood) die hetzelfde zijn als van mijn serviesje en het schoteltje en de mokjes samen betaalde ik niet meer dan € 2.00! Ik weet dat ik als ik eens een keer iets van mijn servies breek ik eerst maar even langs de kringloop ga, want bij Blokker betaal je alleen voor die twee bordjes al €15.12.

Al met al was het een heerlijk brunch samen met gezellige mensen en wij genoten weer eens van een uitgebreide maaltijd, maar vandaag is het weer diëten geblazen, we gaan door op de goede weg!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

super leuk, je etagere!!!!

Truus zei

Een heerlijk en gezellig ontbijt met een leuke etagère! Samen ontbijten is heel gezellig.
Succes weer met diëten.
Zonnige dag
groetjes, Truus uit Drenthe

Chris zei

Die DH van jou is toch wel super creatief hoor!! Wat een idee, hartstikke leuk!

Antje uit Urk zei

Top gemaakt door je man! Succes met diëten!
groetjes

Gerard zei

Leuk zulke creatieve ideeën! Zo heb ik in de zeventiger jaren een etagere voor bloemen gemaakt: een diep bord, een ontbijtbord en een schoteltje. In het diepe bord een vol gezogen steekschuim plat rondje; rondom vol gestoken met bloemen en groen, daarboven op het ontbijtbordje, ook met oasis met bloemen gestoken en dan het schoteltje met een blokje oasis en het geheel verder met bloemen en groen afgewerkt? Makkelijk en heel stijlvol!

Home and Lifestyle zei

Even een time-out tijdens het dieet moet kunnen...het klinkt bijzonder lekker!

Lieve groet, Ingrid

Villa Zeezicht zei

Heerlijk om eens uit de band te springen ;o)!!

marga zei

Bij dat ontbijt had ik ook wel aan willen schuiven.
Alleen die scone ziet er al geweldig lekker uit.
Groeten
Marga

Ineke zei

Leuke etagère! Zal wel lekker smullen zijn geweest!