donderdag 19 november 2015

Zal het mij lukken?

Ben druk met het binnenstuk van mijn Briar's Hill door te pitten, ben er vooral tijdens het weekend in België aan begonnen en zondag ook een lading steekjes gezet, maar daarna weigerde mijn hand om nog ook maar één steek te doen en nu wil ik toch proberen vandaag en morgen het middenstuk af te krijgen, ik hoef alleen de bloemen op de hoeken nog maar:


Het wordt echt een mooie en levendige quilt zo, echt naar mijn zin!

Maar ik heb nog meer gedaan hoor, ik heb deze week een paar borduurwerken van mijn dochter die hier al enige tijd lagen onder handen genomen:


Ze zijn gewassen, gedroogd en gestreken en zien er weer prachtig uit fris uit! De duiventil ligt hier al een paar jaar en daar ga ik volgende week eerst een lijst voor kopen, weet nu eindelijk hoe en waar!


En dan ligt de dag er ook nog (de nacht heb ik al gedaan) en daarvoor staat nu ook een lijst te wachten, hij moest even wachten tot de ondergrond (hardboard) droog is nadat DH hem mooi wit voor mij schilderde en misschien lukt het deze week om deze ook in te lijsten! Dan alleen nog wat gaten boren in de tussenmuur van buurman en ons en ze kunnen hangen, werd ook wel tijd! LOL!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Chris zei

toch maar niet te lang achter elkaar doorpitten. Hij wordt leuk!
Wat zijn dat toch een pracht borduurwerken! Die hebben wel een lijst verdiend! Dagdag.

Ria zei

Wat een prachtige werken ben je aan het afmaken.
Goed bezig!!!

Truus zei

Wat is ook de dag-borduurwerk schitterend geworden. Pas op hoor om nu niet weer teveel achter elkaar door te pitten zodat je weer last van je handen krijgt.
Dat wordt genieten als de borduurwerken aan de muur hangen.
Gezellige avond
groetjes, Truus uit Drenthe

Guusje, zei

I wat een mooie borduurwerken zijn dit. Ze hebben zeker een mooie lijst en plaatsje verdient. Je briar hill wordt mooi.

Judith zei

Houd met je briarhill wel rekening dat je ruimte nodig hebt voor het ' quilt as you go' . Dapper dat je het zo aangaat, ik ben toch altijd bang dat door het quilten mijn werk als het ware krimpt. Succes! En je borduurwerken zijn om te smullen. fijne avond.

Gerard zei

Doorpitten is niet mijn lievelingshobby, maar soms doe ik het toch, al krijg ik er ook kramp van in mijn vingers..Maar het wordt wel heel mooi!
De borduurwerken van je dochter zijn beeldschoon, terecht dat ze ingelijste opgehangen worden !