zondag 25 oktober 2015

Een zonnige herfst zondag!

Zo heerlijk, bij het opstaan werden we begroet door de zon en wat geeft dat meteen een energie! Maar na een uitgebreide brunch (we waren ook weer niet zo vroeg op!LOL) eerst even met DH naar een opgenomen KRO detective gekeken en nu dus eerst maar even mijn logje schrijven, want daar was ik sinds vrijdag niet aan toe gekomen en ik heb dus nog niets van onze bee laten zien!


Zoals de grappige etuitjes die Henny zat te maken met de hand en waar ze haar vriendinnen en dochter blij mee maakt! Dit papieren zakdoekjes  etuitje is ook weer voor haar dochter en gemaakt van Tilda stofjes:


Ook de achterkant is erg leuk geworden met deze grappige stofjes:

Ria vond dat ze niets te showen had, want ze was nog druk met het appliqueren van de blaadjes en steeltjes op haar volgende blok:

En Bep is nog steeds druk met haar Kerstkous die ze op tijd voor de volgende Kerst borduurbijeenkomst in november af wil hebben:


Thuis gekomen was daar nog de post van van de week die ik nog niet had laten zien, namelijk het borduurpatroon dat ik bij Soedidee bestelde:


En die theedoek? Wat heeft die daar mee te maken? Wel ik zag afgelopen dinsdag de prachtige pakdoeken van Marcella en daar werd ik dus door aangestoken en dus heb ik bij AH maar meteen een theedoek meegenomen om die te gaan verwerken tot pakdoek, maar daar ben ik nog wel even mee bezig!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Truus zei

Heerlijk om weer de zon eens te zien. Zit ook lekker in de zon te genieten en bij te komen van een leuke workshop gisteren.
Gezellige Bee hebben jullie gehad en leuk borduurwerkje heb je gekocht. Goed idee om een droogdoek te nemen om een pakdoek te maken. Op naar Appie morgen.
Gezellige zondag
groetjes, Truus uit Drenthe

feltfree på Åsly zei

Veel gezelligheid op de Bee. Wat een leuke werkjes zijn dat. Ben er nog niet achter wat een pakdoek is, maar zal eens googlen.

Chris zei

Dat was bij Bep thuis Lida? Gezellig altijd. Wat was het gister mooi hè, met die zon en de prachtige herfstkleuren. Nu op dit moment ook. Door al dat goudgeel komt er ook een warm licht naar binnen, heerlijk!

Gerard zei

De herfst wordt extra mooi als de zon schijnt. De kleuren komen dan zo prachtig tot hun recht!
Jammer, dat ik in april bij de AH in Lisse geen theedoeken vond. Ik zou er graag enkele willen hebben om iets mee te doen... Dat zal dan bij het volgende bezoek aan Nederland gezocht moeten worden!
Je hebt weer schitterende kleine borduurtjes van de schappen gemaakt. Dat wordt een hanger vol! Erg leuk!

Marjan zei

Leuke werkjes allemaal! En wat een fijn borduurpatroon... Geniet ervan!