vrijdag 28 augustus 2015

Antwoord op vragen!

Ik kreeg van verschillende lezers de vraag waar mijn DH de leuke schotelwarmers vandaan had, want niemand had ze hier in de winkels gezien! Wel ze komen uit Belgiƫ en wel bij deze webshop vandaan:
http://www.tuinadvies.be
Wespenval in gietijzeren frame 

Wel een heel onverwachte plek toch! Maar  hij heeft er al veel meer leuke dingen gevonden! Zoals deze wespenval, ook afgewerkt met gietijzer of deze slakkenval in de vorm van een slak:

Aardappelmand rietACTIE slakkenval  Maar er is echt nog veel meer leuks te vinden, dus zoek je een leuk cadeautje voor iemand die van tuinieren houdt, dan kun je hier vast wel iets vinden! Maar ook voor iemand met een beetje landelijke inrichting die van koken houdt is er veel leuks te vinden, wat te zeggen van deze leuke aardappelmand of de mooie witte gietijzeren kookboekhouder:

Kookboekhouder wit
Zo hiermee wat vragen beantwoord, nu ga ik verder met mijn steekjes heb gisteren weinig gedaan i.v.m. het controle bezoek aan de oogarts!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Ze zijn ook gewoon in de winkel te koop scheelt weer verzendkosten.

Gr Linda.

Truus zei

Dank je wel voor deze informatie! Deze winkel heeft veel leuke spullen zo te zien
Succes met je steekjes vandaag.
Groetjes, Truus uit Drenthe

Villa Zeezicht zei

Oh, wat een leuke dingen! Bedankt voor het delen van de link, ik zou er zo een heleboel willen bestellen voor in en rond mijn Villa :))! Misschien dat deze spulletjes inderdaad best ergens in een winkel te koop zijn, maar dat vergt vaak heel lang zoeken. Dan is internetshoppen wel zo makkelijk :) Lieve groet!!

Chris zei

Enig, die schotelwarmer, had ik nog niet bij je gezien. Leuke dingen hebben ze daar in die winkel. Ga het adres onthouden!!

Marijke Kluiters zei

Ach Lida deze dingen heb ik al jaren !!

Anoniem zei

Deze schotelwarmers waren bij het kruitvat te koop. €3.95.
is weer even geleden, ik heb er zelf ook 2.