zondag 19 juli 2015

Voor je het weet!

Voor je het weet is er bijna een week voorbij en heb je niets laten zien of geschreven, zo ook deze week hier op mijn blog! Hoe dat komt? Wel wij waren dus echt druk hier in huis! Tijdens de hitte van de voorbije weken bleef de strijk vaak liggen en die is nu dus helemaal weg gewerkt, maar ook het klussen in huis brengt ongelooflijk veel werk mee en dus hebben wij vandaag een echte rustdag ingepland! DH ligt op de bank op zijn gemak naar de Tour te kijken en ik zet steekjes aan mijn vierde virtue borduurtje! Deze keer is het Kindness:


Zoals wel vaker ben ik vandaag begonnen met achteruit te werken, had namelijk het kader iets te smal gemaakt, dus uithalen en opnieuw maken, maar daar had ik niet meteen zin in toen ik het vrijdag ontdekte en dus heb ik wel alvast de schaapjes en de boom erin gezet!

En ik krijg zoveel vragen over de keuken dat ik toch weer even een foto laat zien en nee het is nog niet af, de schouw staat in de grondverf en moet nog worden afgelakt, maar ik heb vast één van de antieke kannetjes en voorraadpotten op de richel gezet om te zien hoe dat er straks uit gaat zien:


Deze week komen de laatste tegeltjes die nodig zijn en wordt de schouw afgewerkt en binnenkort wordt ook de speciale aansluiting voor het fornuis geplaatst (is een aparte stroomgroep voor nodig!) en dan zijn we bijna klaar, op nog wat kleine dingen na, maar die zal DH de komende weken ook wel wegwerken!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Truus zei

Mooi je keuken en wat zal je blij zijn als het allemaal klaar is.
Mooi zoals het opgaande gedeelte van de schouw is afgewerkt.Bij mij is het een gladde wand maar dit is veel mooier.
Succes met achteruit naaien daarna weer met volle kracht vooruit.
Genieten jullie van je rustdag-welverdiend
groetjes,Truus uit Drenthe

Chris zei

Is niks mis mee hoor om af en toe niks te schrijven. Er zijn genoeg andere dingen te doen, zoals ik ook bij jou lees. Jullie schieten toch wel lekker op met de keuken. Wordt mooi hoor!
Chago zit ook van de Tour te genieten, vooral ook van de mooie opnames van de omgeving. Hij zou er zó wel heen willen rijden!

Ellen zei

Prachtige schouw, eind is in zicht !
Hier ook inhalen van achterstallig hh werk, wat loopt dat op zeg pfff.
Na een "valse start" van je borduurtje ziet het er nu weer heel mooi uit.
Nog fijne zondag,
Groetjes, Ellen

Noa zei

het is wel erg mooi geworden tot zo ver al hoor mijn complimenten

Heleni zei

Wat een prachtige keuken heb je gekregen Lida. De stijl, de kleur, geweldig. Heel knap van je DH om zo'n keuken te maken.

Annie Kingma zei

Mooie keuken, ook een heel werk.
Je borduurtje is leuk en lief met dat schaapje.
Groetnis Annie

Crafts 'n' Skills zei

Wat een mooi en lief borduurtje. Zou er denk ook stiekem vast het schaapje in hebben gezet ;o)

Johanna Zweden zei

Geniet van je keuken en mooi je borduurwerk
Groetjes uit zweden

Anita zei

Lida, vind je keuken prachtig, wat een heerlijkheid om in te koken.
Je borduurtjes zijn enig, heb er ook nog wat liggen om af te maken