zondag 14 juni 2015

Ik weet het...

Dagenlang geen nieuws, maar je moet maar denken, geen nieuws is goed nieuws!  Want wat waren wij druk! Niet alleen met de keuken, maar ook de vloer in hal en huiskamer werden aangepakt! Daar deze allemaal in elkaar overlopen moest dit dus allemaal in één keer en wat een klus was het:


De hal die doorloopt naar de kamer, een totale lengte van 10 meter! en hieronder de kamer:


Nee nog niet helemaal af, want de randjes moeten nog hier en daar worden afgewerkt met de plintjes, maar dat komt allemaal wel, mijn DH moet het echt even rustig aan doen nu, volgende week wordt hij aan zijn hand geopereerd en dus pas op de plaats en bijkomen van het gesjouw van de afgelopen week, want wat een bende heeft een mens in zijn kasten! Pffft, ik wil nog een heleboel uitzoeken en wegdoen naar de kringloop, heb nog veel te veel rommel die ik kan missen als kiespijn!

In de keuken liggen nog niet alle vloerdelen, daar moet eerst worden betegeld achter het fornuis, dan de vloer en dan daarboven de ouderwetse witjes, die ik nog moet gaan uitzoeken, zoek nog een adresje dichterbij dan Monnickendam!

Maar het is nu zondag, mijn broer en schoonzusje zijn net vertrokken en DH neemt even rust en ik ga lekker buiten wat steekjes zetten!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Truus zei

Dat ziet er mooi uit Lida en ja ik geloof direct dat dat een flinke klus is geweest.
Gezellig bezoek vandaag.Ook net zoonlief+schonedochter en kleinzoons uitgezwaaid. Helaas hier geen buiten-zit-weer alleen grijs en grauw buiten.
Veel steekjesplezier
groetjes,Truus uit Drenthe

Kiekplaotiesenzo zei

Nou jullie zijn goed bezig zeg, een hele klus !!!
geniet van de zondag.

Marjan zei

Ziet er allemaal prachtig uit, Lida! Nu eerst even (verdiende!) rust.

feltfree på Åsly zei

Je hebt wel eer van jullie werk.
Het ziet er erg mooi uit.

Sylvia zei

Het ziet er inderdaad mooi uit. Maar die rommel hè? En maar heen en weer lopen en sjouwen, daar kun je goed moe van worden.
Maar het resultaat mag er zijn. Dus nu even uitrusten.
Truus schreef al dat het bij haar in Drenthe grijs en grauw is, nou hier in de polder ook al heel de dag,
en dan kom je net terug uit een zonnig Frankrijk (ggrr!!)
Groetjes Sylvia.