woensdag 13 mei 2015

Zo leuk!

De reacties op mijn foto's uit het verzamelmapje waren zo leuk dat ik er nog maar eens ingedoken ben en hier zijn nog wat leuke/lieve/grappige dingetjes en/of nadenkertjes!
Zoals deze mooie tafel die ik op Marktplaats zag staan en waar ik dus helemaal weg van ben, zo sierlijk en zo mooi dat zachte wit:


Geen goed idee met Tara, maar ach ik droom gewoon verder en dan zie ik dit:


Dat beeldschone meisje dat door haar moeder op zoveel mooie en dromerige foto's werd gezet en waar je pas later als je nog eens kijkt ziet dat zij gehandicapt is, iets wat dus niets uitmaakt voor de foto, die is en blijft van een prachtig mensenkind!

En hier moet ik dus echt om lachen, vooral als ik 's morgens in de spiegel kijk!


En aan deze moet ik denken als ik weer eens wat vergeten ben!


Maar goed, ik noem dat dus gewoon een senioren momentje! Natuurlijk zijn er ook foto's van creaties van anderen die mij inspireren:


Beeldschoon toch! Misschien komt het er ooit nog eens van, maar als op mijn Pinterest pagina kijkt zul je zien dat nog bergen WIMmetjes heb en dan ligt er hier thuis nog veel meer!
Schoonheid komt in vele manieren en hier een prachtig Bonsai boom in bloei, hier kijk ik vooral met bewondering naar!


Hier nog een leuke tekst, hoop dat ik die kan onthouden:


Al met al weer wat grappige/ leuke etc. dingen gedeeld met jullie, nu ga ik aan de slag, straks naar de nagelstudio en vanmiddag misschien genoeg energie om wat verf op het keukenraam te smeren!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Ans zei

Wat leuk allemaal!

Truus zei

Wat mooi is je bonzai boompje!!!
Zo'n soort tafel heb ik hier nog staan op mijn hobbykamer-idee om het eens om te ruilen met mijn eettafel ,maar eerst een whitewash er over.
succes met je keukenraam besmeren.
groetjes,Truus uit Drenthe

Johanna Faber zei

Gezellig blogje
Groetjes uit Zweden een een heel fijn weekeinden

Cisca Heiden van der zei

Mooie dingen laat je zien en die die gezegden zijn ook allemaal bij mij van toepassing. En het licht in de badkamer waar ik nu ben is zo ontluisterend, dat het nog erger is dan thuis.
Prachtig, die bonsai, zo mooi die kleur en wat een bloemenpracht! Bij mij hier in de tuin staat ook zoveel moois, de bougainville in roze en rood en al die andere bloemen... Door de zon worden de kleuren zo intens.
Al voel ik me een beetje ziek en koortsig, ik geniet er toch van!
Fijn weekend, knuffel, Cisca

Chris zei

Die over de beauty sleep vind ik wel enig!