donderdag 21 mei 2015

Middenstuk!

Yes, mijn middenstuk van de Briar's Hill is af! Ben er heel blij mee, nu kan ik hem gaan dubbelen en dan doorpitten want ik wil de hele quilt in grote delen doorpitten en dan pas aan elkaar zetten, maar goed hier is het:Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat ik op deze manier festonneren niet echt leuk vind, dus een volgende keer zal ik toch liever echt needle turn applicatie kiezen en niet festonneren, maar goed ik moet nog heel wat echte applicatie doen voor deze quilt klaar is, zoveel sterren, cirkels en bloemen te gaan! Maar ik bereidde al veel nogal donkere bloemen en sterren voor, maar om het geheel wat lichter te maken ben ik nu begonnen met wat witte en licht roze bloemen:


Ben heel blij met effect!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Annelies zei

Een mooi middenstuk. Succes met het vervolg !

Mirjam zei

Prachtig hoor, wat een mooi middenstuk.
Fijne dag,
Liefs,
Mirjam

Anoniem zei

Je middenstuk is heel mooi geworden en ik kan je wel begrijpen met je applicatie keuze. Ik ben bezig met de Mystery van Veronique en dat is ook veel appliqueren en ik heb ook beide methodes gedaan. Veel succes er verder mee.

Cisca Heiden van der zei

Prachtig, je middenstuk! Leuk die staarten van de vogels over de cirkel, dat geeft altijd zo'n leuk effect. Ik houd ook helemaal niet van festonneren, geef mij ook maar needleturn. Succes met de andere delen!
knuffel, Cisca

Ineke zei

Het wordt mooi, vooral met de achtergrond die je nu gebruikt!

Truus zei

Het is mooi geworden jouw middenstuk!
Nee festonneren bij een quilt is ook niet mijn ding-hou het altijd bij appliqueren en dat vind ik ook veel vlugger gaan.
Veel plezier bij de rest van je quilt.
groetjes,Truus uit Drenthe

Bezig Plus zei

Wat een prachtig middenstuk.... eer van je werk hoor....
Steekjesgroetjes Anje.

Gerard zei

Het is een schitterend middenstuk! Succes met de bloemen en de rest!

Chris zei

Mooi hoor Lida. Is altijd een heel karweitje hè?!
Heel fijn weekend en liefs van mij.