zaterdag 2 mei 2015

Bedankt!Bedankt voor alle lieve reacties na het overlijden van mijn moeder, het is echt hartverwarmend hoe jullie met haar en mij meeleefden en nu reageerden na haar dood. Het is weer wennen aan een ander ritme, geen zorgen meer om haar, al draaien mijn gedachten nog constant om haar, maar er volgt nu alleen over een paar weken nog het verstrooien van haar as en dan is een periode van kind zijn afgesloten, want zolang zij leefde bleef ik haar kind.

Ik ben vastbesloten de draad weer op te pakken en weer te gaan handwerken en ben dan ook vandaag eerst naar de quiltwinkel in Naaldwijk gegaan waar ik andere grijze stof voor mijn Briar's Hill heb gekocht! Ja ik weet het, het middenstuk was al af, maar ik was niet blij met de kleur grijs, die was gewoon niet goed, te blauw en dus heb ik andere grijze stof gehaald en ook lag er nog een gaaf boek op mij te wachten en dus kwam ik met dit mooie pakket thuis:


En nu ga ik lekker buiten in de zon zitten genieten van het boek en dan later maar eens uitmeten voor de stofrepen en het middenstuk, ik ben zo blij dat ik opnieuw kan gaan beginnen!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Marjan Bijvoet zei

Heel veel sterkte nog de komende tijd. Hopelijk kun je snel je ritme weer vinden. Er zal nog genoeg te doen zijn voor je. Mijn moeder overleed 4 weken geleden en nog elke dag ben ik bezig met het regelen van zaken. Gelukkig hebben we een hobby die voor afleiding kan zorgen. Groetjes Marjan

Conny's-blog zei

Heel veel sterkte komende tijd hoor Lida. Ja leeftijd speelt niet mee, kind van je moeder. Maar voor iedereen komt er vroeg of laat een eind aan. Hoop dat je de draad weer op kunt pakken, je gedachte zullen nog bij je moedertje zijn..............liefs.Conny

ella zei

Veel sterkte de komende tijd. Hopelijk haal je kracht uit een heleboel mooie herinneringen.

Truus zei

Blijft een raar gevoel geen kind meer zijn van.. maar nu zelf aan het eind van een cirkel te staan.
Sterkte met het regelen-gelukkig hoef je dat niet alleen te doen.
Lijkt me een mooi boek dat je hebt opgehaald.
hartelijke groeten,
Truus uit Drenthe

Ineke zei

Heel veel sterkte Lida, het zal inderdaad wennen zijn, nu je moeder er niet meer is.
Liefs, Ineke

Home and Lifestyle zei

Fijn dat alle lieve reacties je goed hebben gedaan. Het zal tijd nodig hebben, maar het zal ook een troost zijn dat je zo lang van haar hebt mogen genieten.

Liefs, Ingrid

Berna zei

Alsnog gecondoleerd Lida en veel sterkte toegewenst. Denk bij moeilijke momenten aan iets leuks dat je met haar mocht beleven. Dat helpt.
Fijne zondag.

Chris zei

Ja, dat wordt zeker een ander ritme voor jullie. En waarschijnlijk toch ook eerst nog veel werk met het opruimen/verdelen van haar spulletjes.
Je hebt helemaal gelijk, zolang we leven, blijven we moeder óf kind.

Heleni van Til zei

Hoe oud ze ook was, je moeder blijf je altijd missen...!
Sterkte voor de komende tijd en fijn dat je de draad, ook weer letterlijk, gaat oppakken

Barbara zei

Hallo liebe Lida,

Broderie Perse find ich immer wieder interessant! Ich habe das noch nie versucht!

Liebe Grüße
Barbara