donderdag 19 maart 2015

Eigenwijs als ik ben!

Eigenwijs als ik ben doe ik het toch op mijn eigen manier! Ik krijg goede raad, maar ja ik vind het niet zo leuk om in blokjes te werken en dus is het spannend iedere keer weer om te zien of ik wel goed heb geteld en of ik wel uitkom en dan is het ook wel heel bevredigend als het inderdaad klopt! Gisteren dus even met spanning afgewacht of  de zijkant goed aan zou sluiten bij de onderkant en HOERA het klopte als een bus, dus kon ik weer lekker verder en dat ging ook gesmeerd:


Nu werk ik met twee kleuren geel die heel dicht bij elkaar liggen en daarom breng ik de donkerste kleur alleen bij daglicht aan, dan zullen de nu nog losse lijnen extra worden benadrukt, ik ga vandaag weer verder met de rechterkant en als die af is mag ik van mijzelf aan het midden beginnen!
Verder geen plannen voor vandaag!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Heleni van Til zei

Dit soort werkjes zijn altijd lastig maar wat wordt het mooi Lida.

Anoniem zei

Groot gelijk Lida, het is jouw ding en als je van die spanning houdt.... het wordt erg mooi. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Dit wordt een heel mooi borduurtje Lida!
Veel succes!

Lieve groet,
Gerry

Willy zei

Oh Lida, wat wordt je poppenhuis prachtig. Mooi borduurwerk,in hokjes borduren hou ik ook niet van. Fijn dat het dan toch allemaal klopt.

Truus zei

Zelf hou ik ook niet van hokjesborduren maar met zulk fijn borduurwerk lijkt het me wel handig om het midden aan te geven in hoogte/breedte.
Maar je mag toch zelf beslissen hoe je het doet? Ben ook eigenwijs hoor en wil het op mijn manier doen.
Succes-het is een mooi patroon.
groetjes,Truus uit Drenthe

Home and Lifestyle zei

Je moet het vooral doen op de manier die je zelf prettig vindt...gelukkig pakte het ook goed uit. Succes met het vervolg.

Lieve groet, Ingrid

Chris zei

Ik vind het wel héél leuk worden hoor Lida! Gepriegel, lijkt me, maar wat zal het straks mooi staan. Het wordt een chique geheel!
Fijne dag vandaag.

Johanna Faber zei

Wat mooi Lida
Fijn weekeinden vanuit zweden

Yvonne zei

Wat wordt dat mooi Lida!

Yvonne zei

Wat wordt dat mooi Lida!