woensdag 25 maart 2015

Ben boos!

Hallo mijn naam is Tara en ik ben boos! Moet ik toch in de gang blijven van het vrouwtje en dat alleen omdat ik nat ben geworden van de regen! Ze zei nog dat ik in mijn mand moest gaan liggen en gaf me ook nog wat koekjes, maar ik wil gewoon mee naar binnen en lekker languit op het kleed gaan liggen!


Nu ik vertik om in mijn mand te blijven en ben dus lekker voor de deur op de inloopmat gaan liggen, wordt ik toch ook droog! Maar zij was toch ook nat geregend toen we buiten liepen en zij mag wel naar binnen en dat omdat zij nu eenmaal geen vacht maar een jas heeft en die uit kan trekken! Kan ik daar wat aan doen! Nu ze zal wel weer steekjes aan het zetten zijn, ze doet tegenwoordig niets anders dan aan dat lapje werken kijk maar:

Ze zegt dat ze al aardig opschiet, nu dat zal dan wel , ik merk er niets van! Maar goed ik ga maar slapen en ik moet jullie van haar nog een Fijne dag wensen en een poot van

Tara!

6 opmerkingen:

Anoniem zei

Wat een domme baas heb jij ze kan je toch afdrogen en dan kun je ook lekker binnen liggen als jij een andere baas had kunnen kiezen had je dat vast gedaan.
dat stomme kleedje borduren is zeker erg belangrijk.

poot van Tommie.

Rian, zei

Ach Tara toch... 't is maar oneerlijk verdeeld in de wereld... kun jij er wat aan doen dat het regent...
Maar troost je... het wordt vast wel snel mooi weer.

Gerard zei

Ik zou ook boos zijn als zo'n vloerkleed belangrijker is dan jij, Tara! En dan wel borduren natuurlijk, zonder dat jij kan controleren of ze wel steekjes zet...
Maar ze is toch wel lief (op andere momenten)?

Truus zei

Arme Tara! Wij hebben echt medelijden met jou-moet je daar in de gang blijven ipv lekker binnen liggen.
Hier bij ons in Drenthe was er vandaag ook regen ipv zonneschijn zoals de afgelopen dagen. Koud hoor zo zonder zon om in de vensterbank lekker liggen te bakken.
Poezenpootjes van ons,
Winnie en Josie uit Drenthe

.♥.Gaby.♥.Homestyle.♥.. zei

Woef Tara..♥
je baasje♥ bedoelt het misschien goed..mijn baasje♥ gebruik handdoeken hihi..misschien ook wat voor jou baasje♥ voor de volgende keer..
maar er komt prachtig♥ zonnig☼ weertje aan..dus woef niet getreurd..Geniet♥ en pootje van mij Woef Dionne..♥
en Lieve Lentegroetjes ♥ Gaby..;)))♥

Anoniem zei

Hele leuke blog. Ik zit hier met een grote grijns.