vrijdag 27 februari 2015

Vrijdag - steekjesdag!

Kijk ik kan natuurlijk niet iedere keer vrijdag - beedag  neerzetten, maar aangezien er weer heel wat steekjes werden gezet, klopt de kop wel degelijk! Bep kwam wat later en werkte aan een borduurtje voor een Round Robin voor iemand anders, natuurlijk mag je die nog niet zien:


Dus Bep hou je hand er even op! Henny was druk met de voorbereidingen van een paasslinger waarvoor zij en Bep de spulletjes hadden gekocht op de handwerkbeurs:


Volgende keer zal zij ze wel in elkaar gaan naaien en kunnen we misschien al wat van het uiteindelijke resultaat zien! Ria is druk met een tweede Dear Jane en maakte weer een blokje:


Zoals gewoonlijk gaat ze weer als een trein en al moet het deze keer een eenpersoons bed gaan sieren, de stapel blokjes  wordt echt enorm:


Hier zie je de eerste 60 al gestreken blokjes liggen, ze had er nog een paar af en was nu dus bezig met de 64ste!

Ik werkte aan mijn derde blok en nadat ik eerst nog twee letters had geappliceerd, besloot ik de drie die niet naar mijn zin waren er allemaal af te halen, weet dat ik mij er anders toch aan blijf ergeren:

Dus ik ga nu eerst maar een hele stapel letters voorbereiden, zodat ik daarna achter elkaar door kan gaan met appliceren!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Jullie waren weer heel ijverig bezig!

Lieve groet,
Gerry

Truus zei

Je hebt weer een gezellige Bee gehad!
Leuk om wat voor Pasen te maken.Heb dat al heel lang niet meer gedaan.
goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe

Antje uit Urk zei

Wat een gezelligheid! En leuk om mee te genieten!

Gerard zei

Het stimuleert altijd zo als je een "bee" hebt! Heel fijn!

feltfree på Åsly zei

Gezellig om samen aan de slag te zijn. Succes met de letters