dinsdag 3 februari 2015

Nog even dit ...

Zoals ik al beloofde hier de steekjes van zowel de zaterdag, de zondag als van gisteren en wel allemaal aan dit blok:


Zaterdag was ik nog druk met de takken en begon ik aan het nest, dat maakte ik zondag af en toen kon ik dus aan de vogel beginnen en gisteren kwam de vogel op de borduursteken na af. Je kunt ook zien waar de bessen en de bladeren komen, die heb ik er met de frictiepen al op getekend. Ik heb wel de kleur van de bek veranderd, volgens patroon moest hij donkerbruin worden maar dat vond ik echt te saai, ook de bessen krijgen een ander kleurtje donkerrood i.p.v. bruin, ik vind dat er al genoeg bruin in het blok zit. Vandaag ga ik eerst naar Dordt naar mijn moeder en dan maar zien of ik de laatste stukjes geappliceerd krijg!

Fijne dag!

5 opmerkingen:

Rennie zei

Wordt erg leuk Lida en geniet van de dag met je moeder.

Cisca Heiden van der zei

Wat een mooi blok, Lida, mooie kleien, maar idd, de bessen in donkerrood zal het net wat frisser maken.
Wat een mooie dingen in je vorige blogje, ik begrijp nu ook waarom het voer in die mooie zakken zat, bedankt voor de uitleg. Voor mij mag de suiker, enz. ook wel in zo'n fleurig zakje, lol!
Veel plezier vandaag, knuffel, Cisca

Johanna Faber zei

Wat is deze mooi Lida en een fijne dag bij je mam vandaag
Groetjes uit een koud winter Zweden

Gerard zei

Oh, ik blijf applicaties moeilijk. Mooi om te zien als ze ook mooi zijn gedaan. Ik heb erge moeite om het netjes te doen en dat het ook plat op de onderstof blijft zitten... Ik doe maar geen applicaties, hahaha.
Het ziet er zo mooi uit bij jou!

Yvonne zei

Zaterdag was je er al zo druk mee bezig, het is heel leuk geworden!