zaterdag 21 februari 2015

Bee voor vier!

Gistermorgen al vroeg richting Schiedam om Ria en Henny op te halen, want we gingen daarna door naar Spijkenisse naar Bep voor onze wekelijkse bee: Plezier voor vier! Nu is het niet zo dat er persé aan quilts moet worden gewerkt, maar gewoon aan handwerk is voldoende en dus zette Bep steekjes aan een borduurwerk, maakte Ria een blokje voor haar tweede Dear Jane en Henny zette steekjes aan een blok voor een kussenhoes en ik ??? Wel ik was nogal duf en had alles meegenomen voor mijn derde blok van de Heart & Homequilt en wat bleek, was ik de ondergrond vergeten, die lag nog thuis op tafel! Dus kreeg ik een stapel bladen van Bep om in te bladeren en hups daar verloor ik mijn hart! Wil je weten waaraan? Wel hieraan, echt een te gekke quilt:


Ik vind hem zo gaaf en weet je, de meeste stofjes heb ik al en kan ik zo uit de kast pakken, het begon dan ook meteen te kriebelen en ik heb het blad van Bep geleend en thuis meteen kopietjes ervan gemaakt, nu ligt het klaar en wacht op minimaal één affo voor ik hier aan echt mag beginnen!
Dus ga ik snel verder met mijn andere projecten zodat ik daar binnenkort een van af heb en ik aan deze beauty kan beginnen!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

Cisca Heiden van der zei

Wat een mooie, en wat een "geluk" dat je je ondergrond was vergeten. Het zal vast moeilijk zijn om te wachten tot je wat af hebt. Geniet alvast maar van het kijken ernaar!
Knuffel, Cisca

Anja.M zei

Dat is zeker een mooie !
Ben heel benieuwd, maar inderdaad eerst wat af maken is wel verstandig.
Quilt groetjes Anja.

feltfree på Åsly zei

Weer een mooie uitdaging

Guusje, zei

Wat een prachtige quilt. Kan me voorstellen dat je hiervoor bent gevallen.

Mirjam zei

Hoi Lida,
Dat is echt wel een heel mooie quilt... wat heerlijk dat je dan zo de spullen daarvoor uit de kast kunt halen...
Ik wens je een heerlijk weekend,
Liefs,
Mirjam

Yvonne zei

Wat fijn dat je maar heel even uit de running was en al weer naar de Bee kon! Niets doen is ook niet alles he?

Ineke zei

Prachtige quilt, niet teveel bloggen, maar gauw weer verder met je Ufo's, dan kun je zo snel mogelijk er aan beginnen. ;-)

Liefs, Ineke

Judith zei

Oh wat balen dat je de onderlap vergeten was. Daar ben ik ook altijd bang voor, op weg naar een bee en thuis HET belangrijkste laten liggen. Of op weg naar een cursus en dan niet al je materialen mee...... Gevaarlijk quilt bladen, maar wat een prachtige quilt. Ook mooi zo in die kleuren. Ga je dat ook doen?

Villa Zeezicht zei

Fijn, weer nieuwe inspiratie, heerlijk om zo blij te worden van een nieuw patroon! Fijne zondag en lieve groet!!

Ada Kopitopoulou zei

Mooi nieuw projekt! Gezellig de Bee en zoveel inspiratie!