vrijdag 19 december 2014

Vrijdag -- Bee dag!

Vanmorgen weer met een kleiner groepje bij elkaar, helaas moest Henny verstek laten gaan omdat zij weer als oppas moest fungeren, maar ze had haar cadeautjes meegegeven aan Ria en ook Bep verraste ons met schattige cadeautjes:


Van Henny heerlijk doucheschuim en dat schattige kaarshoudertjes met zilverkleurig ring erom heen en van Bep het boek met Scandinavische patroontjes en deze leuke magneet:
 

Die heeft al een plekje op mijn koelkast gekregen! En natuurlijk werden er weer steekjes gezet, Ria werkte aan haar quilt (over een paar weken zien jullie het eindresultaat!) en maakte een bloem voor de  Briar Hill en Bep borduurde aan haar adventskalender en ik zette de randjes van vorige week op mijn lap, op tijd klaar voor de nieuwe van morgen dus:


Nog maar vier te gaan en we kunnen deze lap als af beschouwen, tenminste wat betreft het borduurwerk, maar ik ga een dezer dagen beginnen aan de afwerking, heb al kant gevonden en nu alleen nog even kijken of de gekozen stof groot genoeg is!

Fijne dag!


5 opmerkingen:

Rian, zei

Ziet er weer leuk uit allemaal, en je randjes zijn schitterend. Petje af voor het volhouden heel het jaar door. Ik loop hopeloos achter, maar je kan nou eenmaal niet alles.

feltfree på Åsly zei

Zo wat een leuke cadeautjes. Wat zal dan een heerlijk gevoel zijn om dit project weer af te hebben

Truus zei

Leuk deze cadeautjes en geweldig dat je bij bent met de randjes!
Succes morgen
groetjes,Truus uit Drenthe

Mirjam zei

Leuke cadeautjes en hoe heerlijk, je randjes bijna af..!
Fijn weekend,
Liefs,
Mirjam

Saskia Smit zei

Wat fijn dat je randjes af zijn, ik loop nog heel wat randjes achter.