woensdag 3 december 2014

Voor mij is de Kerst al vroeg gekomen!

Zelfs voor de Sint is het al een beetje vroeg, maar Carine en ik wisselen ieder jaar om deze tijd cadeautjes uit en dit jaar kwamen ze zo snel aan dat we maar meteen hebben uitgepakt! Jaren geleden bij een Kerstswap van Katrien wisselden wij voor het eerst pakjes uit en sindsdien is het dus traditie geworden! Dit kreeg ik van Carine:


Zoals altijd zitten er ook nu weer wat zelfgemaakte cadeautjes tussen, dit jaar de Kersttafelloper en een hoesje om een steelpan aan te vatten of te gebruiken als telefoonhoesje en ook ik maakte/ versierde wat zelfgemaakte cadeautjes:


Voor in de keuken borduurde ik Kerstmannen op een handdoek en op een theedoek en voor haarzelf borduurde ik een baddoek met haar naam, verder waren er wat knijpertje met kerstfiguurtjes, een laarsje voor in de boom, een Tildaboek en een patroon van een mooie quilt. Dit jaar geen kerstkaart maar een boom met de beste wensen!

Nu er komen nog meer cadeautjesuitwisselingen de komende tijd, dus jullie zien binnenkort nog wel meer moois langs komen!

Fijne dag!


5 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat een leuke verwennerij.

Truus zei

Leuke cadeautjes gegeven en gekregen--heerlijk om even verwend te worden.
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Marjan zei

Wat hebben jullie elkaar heerlijk verwend. Mooi al die zelfgemaakte dingen!
Groetjes weer

Anoniem zei

Wat is dit leuk geven en ontvangen. Heel mooi allemaal.

Marjan zei

Wat leuk allemaal!