dinsdag 23 december 2014

Het een is af en dus...
 Nu het dametje af is, de randjes bij zijn en ik moet wachten op de allerlaatste twee randjes voor ik de lap helemaal kan afwerken heb ik maar weer mijn kerstkous tevoorschijn gehaald en ben weer verder gegaan met de leuke kerstborduurtjes daarop, tot zover was ik gekomen voor ik aan de inhaalslag van de randjes begon en zover ben ik nu:Heb een paar kleurtjes naar eigen smaak aangepast en moet zeggen dat ik wel tevreden ben over de meeste steekjes, maar moet vandaag bij daglicht even kijken of ik het groen van de muts van de Kerstman wel mooi vind bij daglicht, heb per ongeluk de verkeerde kleur daar gepakt, dus misschien moet ik dat alsnog uithalen, maar dat horen jullie dan nog wel!

Vandaag boodschappen doen voor de Kerst en morgen even het hele huis doorwerken, heb dus drukke dagen voor de boeg!


Fijne dag!


5 opmerkingen:

Marjan zei

Wat leuk om de kous weer even te zien, hij wordt mooi hé. Ik hoop dat de groene kleur goed is, want uithalen is nooit leuk en je hebt je portie al gehad deze week ;-)
Groetjes weer

Manuela zei

It looks so beautiful. I like it.
Merry Christmas.
Greetings, Manuela

Annie Kingma.Bonnema zei

Mooi word het
Groetnis Annie

Home and Lifestyle zei

Succes met alles!

Ik wens je fijne feestdagen en een gezond en sprankelend 2015.

Liefs, Ingrid

quiltlodge gerda zei

Oei, ik hoop voor je dat je hem niet hoeft uit te halen. Op de foto te zien is de kleur prima. Ik vind sowieso de hele sok er leuk uit komen te zien. Niet te hard werken hoor maar lekker genieten van de voorbereidingen en wat niet gedaan wordt was vast ook niet zo nodig als je nu denkt. Ik wens jullie in ieder geval hele gezellige dagen!