maandag 8 december 2014

Heb geen zin, maar .....

Heb geen zin om randjes te borduren, maar ik moet van mijzelf nu toch echt de achterstand inhalen en zorgen dat alle randjes eind van het jaar af zijn! Ben dus gisteren begonnen met het foute randje uit te halen, daarna heb ik het opnieuw geborduurd en ook het randje wat daarna kwam is het klaar, maar nu heb ik een gelukje, kijk de laatste zes zijn allemaal in één kleur:


En als je naar de volgende randjes kijkt die Annelies en Simone hebben uitgezocht zijn het er weer twee in één kleur en pas de daarop volgende worden weer tweekleurig en dus heb ik besloten de volgorde om te wisselen en dus komen nu randje 97 en 98 aan de beurt en daarna nrs. 95 en 96, al met al voor mij een leukere volgorde! Dus vandaag weer randjes, mijn kerstkous moet even wachten tot ik weer bij ben!

Fijne dag!

9 opmerkingen:

Mirjam zei

Hoi Lida,
Ik loop ook al a hter, drie weken denk ik, en ik kan me er niet toe zetten om haast te maken. Ik denk ook dat het komt omdat er nog maar een paar weken te gaan zijn. Die haal ik wel weer in denk ik dan, maar ik wil wel volgend jaar gelijk mee doen met de nieuwe... Dus toch maar enige spoed achter zetten?
Fijne dag,
Liefs, Mirja

KijkDaarIs zei

Het ziet er mooi uit..mooie kleur ook....
ach jou kennende..ben je zo bijgeborduurd !!..;0)))
Fijne dag..

Truus zei

Die achterstand heb jij zo ingehaald!
Zou ik tot het eind van het jaar elke dag 2 randjes doen,dan ben ik bij.Maar nu geen zin met een wattenhoofd,dus ook niet klaar aan het eind v.h. jaar.
gezellige dag-de zon schijnt nu
groetjes,Truus uit Drenthe

Marjan zei

Wat fijn dat je weer bij bent met de randjes, maar leg je de lat niet te 'hoog' voor jezelf door er zoveel druk achter te zetten? Het is toch niet erg wanneer het niet eind van het jaar klaar is? Het lijkt mij veel leuker om lekker met kerstborduurtjes bezig te zijn in de ze tijd.... maar ja, het is natuurlijk ook fijn om de randjes helemaal af te hebben en door te kunnen strepen op je lijst ;-)
Hoe dan ook, veel borduurplezier!
Groetjes wee

Wietskes Quilts zei

Knap dat je aan het inhalen bent.
Het Moet af he? En het komt ook af, anders heb je er geen goed gevoel bij.
Ik spaar de randjes even op maar in de loop van volgend jaar zal ik ze ook klaar hebben.
veel succes nog
groetjes
Wietske

petronella zei

Het is onze hobby hè, laten we datniet vergeten, we doen het allemaal voor ons plezier!

Chris zei

Ben het met Petronella eens hoor, gewoon ontspannen van genieten.
Je quilt voor je kleindochter is trouwens ontzettend leuk geworden, de voor én achterkant!

marga zei

Ik ben het met alle andere dames eens het is een hobby. Je moet gewoon de dingen doen waar je plezier aan hebt dan komen ze vroeg of laat ook wel af.
Groeten
Marga

Anoniem zei

Ik ben gestopt met het randje per week vind het eentonig worden.
Succes voor degene die het afmaken.

Ans.