woensdag 12 november 2014

Weet je!

Ik vind sterren maken leuk! Maar weet je, ik vind hexagoon bloemen maken helemaal niet zo leuk, eerder lastig! Maar ach ik moet er maar zevenendertig maken en van de sterren maar vijfentwintig, weet je ik denk er hard over om die twee getallen gewoon om te draaien! Tenslotte ben ik al van plan om het middenstuk te veranderen naar mijn idee en dus kan ik ook de rest anders maken toch? Maar gisteren en ook eergisteren keurig mijn exemplaar gemaakt:


En gisteren dus een blommetje en ook het sterretje van zondag zit keurig in elkaar! Nu heb ik nog stapels oude kerstkaarten en die lenen zich prima om er mooie mallen van te maken en DH maakt met de fotosnijder er eerst mooie strippen van en dan hoef ik alleen nog maar de dwarse knippen te doen en ik heb massa's malletjes! Waarom ik ze niet koop? Wel helaas is dit net een maat die hier niet voorradig is, dus moet ik wel zelf aan de gang!

Fijne dag!

7 opmerkingen:

Gerard zei

Je sterren worden prima! Ik ben niet weg van de hexagonale bloemen, maar dat zegt iets van mij, hoor! Ik zou dus nooit zo'n hexagonale bloem gaan maken, maar de sterren, ja, dat vind ik prachtig!

Truus zei

Ja,waarom ook niet je eigen draai er aan geven?!
Vind sterretjes maken ook leuk en heb een hele stapel liggen die ik op de Bee maak.Geen idee hoe ik ze ga verwerken,maar dat komt vanzelf wel een keer.
Succes met je sterren en hexebloemen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Gerry zei

Dit wordt wel wat Lida, helemaal als je je eigen draai eraan geeft. Een mooie uitdaging. En helemaal als je lief ook nog meehelpt!

Lieve groet,
Gerry

Mirjam zei

Hoi Lida,
Als het niet uitmaakt voor het patroon van je quilt, dan kun je die toch invullen zoals je zelf mooi vindt? En zoals je zelf het lekkerste vind werken? Lijkt mij wel tenminste...
De hexagonbloemen en de sterren worden wel heel erg mooi zo...
Ik wens je een heel fijne dag,
Liefs,
Mirjam

feltfree på Åsly zei

Ziet er al heel leuk uit. Handig om daar oude kaarten voor te gebruiken

Hennie zei

Je hebt er toch maar mooi weer een paar klaar ! !
Ze zien er goed uit !

mieke zei

Ja hoor, volgens mij kun je die getallen gerust omdraaien !
Het komt er vast en zeker goed uit te zien. succes, grtjs Mieke