zondag 2 november 2014

Super, Gaaf, Geweldig!Het was gisteravond puur genieten! Na afloop dreunden mijn oren nog door van de muziek en de speciale effecten, mijn ogen waren gewoon overbelicht van de geweldige show met de schitterende beelden en mijn hart liep over van enthousiasme voor deze geweldige groep mensen en de prachtige prestatie van deze dansers! De zangeres, de violistes en alle andere maakten het tot een heel bijzondere ervaring!
Ik was al eerder naar Ierse dansgroepen geweest, zag al Riverdance op het toneel en nu zou ik eindelijk Michael Flatley zelf zien dansen, ik kon niet wachten! Maar wat bleek, de hoofdrol wordt nu gedanst door een leuke jonge danser die geweldig danste:


Maar ook de anderen waren perfect, vooral de kleine Spirit kreeg steeds weer een groot applaus:


Maar het was niet alleen wat we live op het toneel konden zien waar iedereen ademloos naar keek, ook de prachtige beelden op de achtergrond van Ierland en andere kunstzinnige beelden (er liep zelfs een Eenhoorn!) er waren ook beelden op de voorgrond geprojecteerd op doorzichtige schermen, daar heb ik helaas geen foto's van gevonden! (ik maakte zelf een foto maar die was niet om aan te zien, door het vele licht werd hij overbelicht!) En toen was het eindelijk zover, de hele zaal juichte want daar was hij eindelijk zelf: Michael Flatley!


Binnen de kortste keren stond iedereen in de zaal rechtop en klapte enthousiast mee op de maat van de muziek, terwijl hij zijn snelle passen zette, maar ook vooral zijn groep presenteerde!
Zowel mijn vriendin als ik genoten en na afloop konden wij beide geen superlatieven vinden om uit te drukken hoe we hadden genoten! Jammer dat Michael gaat stoppen, maar na twintig jaar onderweg wil hij nu graag thuis zijn bij zijn vrouw en zoontje, (de laatste zie je trouwens aan het begin van de show ook even!) maar gelukkig blijft hij wel de artistiek leider/ choreograaf en trainer van de prachtige Ierse talenten die een schitterende show brachten!

Ik geniet nog na en nu ik voor jullie deze foto's bij elkaar zocht, zie ik weer alles wervelen voor mijn ogen, dus ik ga verder met nagenieten!

Fijne avond!

12 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Je enthousiasme spat er vanaf, er is geen enkele twijfel over het feit dat je enorm genoten hebt. Dat was dus een heerlijk uitje!

Lieve groet, Ingrid

Truus zei

Heerlijk he en nu lekker nagenieten! Heb je ook de muziek?
En Ierland is ook zo mooi!!!!
gezellige zondagavond
groetjes,Truus uit Drenthe

Mirjam zei

Wat heerlijk dat je zo genoten hebt, ik kan het me zo goed voorstellen....
Ik wens je een fijne avond,
Liefs,
Mirjam

Ineke zei

Ook ik ben hier fan van, Riverdale, Michael Flatley, tapdans enz. Natuurlijk is het nu nog lekker na-genieten.

Liefs, Ineke

feltfree på Åsly zei

Fijn dat je er zo van genoten hebt

Marjan zei

Geniet nog maar even lekker na! Leuk hoor!

Marjan zei

Dat je hebt genoten is goed aan je blogje te merken, heerlijk zo enthousiast als je bent! Geniet maar lekker na van alle indrukken, misschien dat er op internet nog filmpjes voor je te vinden zijn?
Groetjes weer

Rennie zei

Het genot spat zo maar van je blog Lida.

Villa Zeezicht zei

Wow dat klinkt geweldig! Ik heb nooit zo iets live gezien, maar als ik jouw verhaal lees krijg ik ook zin ;)!

Chris zei

Ooohhhh, doet me denken aan toen, je weet wel, met Bep en haar man. Ook Ierse muziek. Maar dit lijkt me geweldig, met die dansers. Kan me voorstellen dat je enorm genoten hebt!

Guusje, zei

Het ziet er geweldig uit. Fijn dat jullie het zo geweldig hebbben gehad.

mieke zei

Leuk en mooi zo'n voorstelling.Lekker nagenieten.
grtjs Mieke