zondag 9 november 2014

Randjes bijgewerkt!

Gisteren heb ik vooral 's middags en 's avonds aardig wat steekjes gezet. Werkte ik eerst nog aan een sterretje (zie je wel een andere keer) daarna printte DH de randjes voor mij uit en besloot ik die eerst maar even weg te werken:

Zo die zijn weer helemaal bijgewerkt en dus mogen die weer worden opgeborgen tot volgende week en kan ik nu verder met andere klusjes, eerst maar weer eens verder met mijn Top Secret project en tussendoor komt er vast nog wel een bloem of een sterretje bij!

Fijne dag!

4 opmerkingen:

Mirjam zei

Goedemorgen Lida,
Jij hebt gewoon gelijk je randjes weer helemaal bijgewerkt!!! Geweldig! Ik heb het borduurwerk hier klaarliggen, maar ik moet nog 6 randjes borduren. Stitcherie heeft even voorrang gekregen hier, en quilten...
Maar het komt goed hoor, ik haal het wel weer in. Wel mooi om even bij jou te zien hoe het er dan uit gaat zien...
Ik wens je een fijne zondag,
Liefs,
Mirjam

Gerard zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Gerard zei

Lekker vlug heb je de randjes gemaakt. Ik ben nog bezig met het tweede randje van deze week, maar er zijn even andere leuke dingen in de buurt te doen, dus dan komt er niet veel van borduren.

Marjan zei

Mooi die nieuwe randjes er weer bij en lekker voor je dat ze klaar zijn zodat je zonder 'schuldgevoel' weer aan wat anders leuks verder kunt. Natuurlijk ben ik benieuwd naar je 'top secret project' maar ik begrijp wel dat ik daar nog even geduld voor moet hebben ;-)
Vandaag heb ik weer een stitcheryblogje geplaatst, wat is dat toch leuk om te doen. Nogmaals dank voor het beginnerszetje!
Groetjes weer