vrijdag 14 november 2014

Lekker bezig zowel Co als ik!

Gisteren lekker bezig geweest, zowel met voorbereiden (doorrijgen van de ondergrond) en met het maken van een blommetje en ik dacht laat ik maar eens laten zien wat ik voor het middenstuk heb bedacht:


Het is allemaal wel wat donkerder dan je hier ziet en ik weet ook nog niet of ik de blom er echt op ga maken of dat ik toch met broderie persé bloemen erop ga festonneren. Maar dat zie ik nog wel, eerst maar eens verder met het maken van sterren en blommen, ben voorlopig nog wel even bezig!


Van de week was ik nog even op De Karperhoeve en zag daar de laatste creaties van Co en ik maakte met mijn mobieltje even wat foto's zodat ik het ook aan jullie kan laten zien! Eerst twee leuke kleine quiltjes, de ene van wat restjes en de andere in een vouwtechniek:En dan is ze ook nog met dit bezig:


Een mooie opengewerkte rand, ik dacht dat het voor haar Marker werkstuk is of voor een Souvenir de ma Jeunesse, maar mooi is het in ieder geval! En dan liggen daar ineens tientallen blokjes op stapeltjes in een oud kistje gemaakt van D&H stofjes, dat is toch net een snoepdoos voor quilters:


Beeldschoon! Nu ben heel benieuwd hoed deze verwerkt gaan worden in haar quilt!

Fijne dag!


11 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Wat een leuke dingen weer....en dat open borduur werk pjieuww..mooi en ...knap !!!!
Fijne dag!

Cisca Heiden van der zei

Je blom ziet er mooi uit zo. Mooie dingen laat je zien van Co, schattg, dat vouwwerk quilten en prachtig, die rand!
Fijne dag, knuffel, Cisca open

Anoniem zei

Lida wat is Briar Hill een snoes. Ik heb het patron even goed weggestopt maar heb voorpret met die van jou. Ben heel benieuwd en zodra mijn Stevie's garden af is kan ik beginnen enwaarschijnlijk putten uit jouw ervaring. Ik vind het werken met de hexagonnen heel leuk alsook de sterren, het wordt dus een groot feest.
Fijn weekend
Jeanny (zonder blog)

Marga (MarPie) zei

Spannend of je het wel of niet gaat gebruiken.
Wat een ontzettend mooie dingen maakt Co.

Groetjes,
Marga♥

Chris zei

Je bent al lekker op dreef joh met de Briar Hill. Leuk dat je ontdekte dat je Swapvriendin uit Australië hem ook heeft gemaakt. Mooi is die!
En dat open borduurwerk en ook dat quiltje met vouwtechniek vind ik enig! Fijn weekend Lida en groetjes van mij.

Anoniem zei

Wat mooi en zeker je blom. Groetjes Wilma

Conny's-blog zei

Mooie werken hoor laat je weer zien..............liefs.Conny

petronella zei

Fijn datje al dat moois even met ons wilt delen! Het is genieten als je er naar kijkt, fijn weekend

Anoniem zei

Veel succes, Lida!

Lieve groet,
Gerry

marga zei

Ik vind het een heel mooi en lief bloemetje.
Groeten
Marga

Gerard zei

Het bloemetje valt me honderd procent mee! Maar als het tegen vele andere bloemetjes wordt gezet, dan begin ik het minder leuk te vinden...
Co maakt prachtige dingen! Dat kistje met zijn inhoud is op zich al een juweeltje, misschien zou ik het zo laten, hahaha!