zondag 16 november 2014

Ja nou dan ......

Tuurlijk maak ik foutjes! Kwam daar gisteren ook al achter toen ik zat te borduren en dus ga ik zometeen eerst weer achteruit werken, kijk maar:Niet alleen de laatste is fout, maar ook nog twee andere, jeetje heb ik zitten slapen? Nu misschien was ik inderdaad wel erg moe ik had tenslotte ook al een paar uur zitten festonneren! Ben erg blij met het resultaat van mijn middenstuk:


Moet het nog wel even strijken, maar dan kan ik het middenstuk ook gaan appliqueren en als dat klaar is moet ik even wachten op het lapje dat ik in Bergen bij De Dekenkist heb besteld, dus dat zal wel dinsdag worden voor het in de bus ligt! Ik hoop zo dat hetgeen ik in mijn hoofd heb ook echt leuk wordt! Maar goed dat is dus afwachten voor zowel jullie als voor mij! Ik ga steekjes zetten, nog een

Fijne avond!

5 opmerkingen:

marga zei

Achteruit borduren wat jammer toch. Ook bij mij is het wel eens mis gegaan bij mijn rolletje maar daardoor heb ik toch wel heel veel respect gekregen voor al die jonge meisjes van destijds die al die randjes moesten borduren.
Groeten
Marga

feltfree på Åsly zei

Spannend dus. het is altijd afwachten of het zo uitpakt zoals we in het hoofd hebben.

Truus zei

Jammer van het werk.
Zit ook met een probleem-computer gecrashed en ben alle mails,enz kwijt.Kon gelukkig een blogadres herinneren,daardoor kan ik je nog lezen.Maar of de blogs die ik volg ook nog binnenkomen? En had de lessen van Marken nog niet uitgeprint! Balen.
Succes Lida met het opnieuw borduren van de randjes.
groetjes,Truus uit Drenthe

Gerry zei

En hoe je het ook wendt of keert, een verkeerd steekje kom je altijd weer tegen in je telling.
En veel succes!

Lieve groet,
Gerry

Mirjam zei

Hoi Lida,
Ik denk dat iedereen wel eens een steekje verkeerd heeft gedaan. Zelf kwam ik er achter dat bij zo'n 5 of 6 randjes terug, ik halverwege een draadje naar beneden ben gezakt... zelf zie ik het, maar ik denk dat ik de enige ben.. ik laat het lekker zitten, ben ook maar een mens toch?
Ik wens je een heerlijke dag,
Liefs,
Mirjam