zondag 23 november 2014

Ik ben geen FBer ...

Ik ben geen FBer geworden om makkelijk te kunnen reageren op berichten, maar omdat ik bepaalde info zocht en nu schijn ik er verslaafd aan te raken! Nee hoor niet echt, maar ik merk dat het wel heel veel tijd vraagt en dan ook nog die spelletjes! Dus ik ga mijn bezoekjes aan het FB drastisch terug schroeven, maar wat ik wel ga doen is de mensen bedanken die zomaar op een vraag reageren, op een kreet om hulp en vandaag kwam deze van mij! Ik zoek namelijk een bordenrek waar de borden in kleine stapels op gezet kun worden en daar kreeg ik wel meteen reacties op! Kijk en dat vind ik dus zo leuk aan FB! Ik zoek zoiets:


Hier kunnen de borden in kleine stapels opgezet worden, zodat ze niet zo zwaar zijn en ik ze niet meer uit mijn handen laat kletteren, zoals ik vanmorgen deed met mijn nieuwe Wedgewood bordjes! Vroeger waren er ronde waar het onderste bord de hele stapel droeg, maar die kan ik nergens meer vinden, dus mochten jullie zoiets tegenkomen ...... ik hou mij aanbevolen! Nu ga ik snel verder met mijn TS project, want morgen wil ik de mijn geheime project in elkaar kunnen naaien, dus moet ik echt even doorduwen!

Fijne dag!

6 opmerkingen:

janny zei

Hallo Lida,

Ik heb hetzelfde rekje er kunnen 6 borden op van elke grote en gekocht bij de Blokker ik denk zo'n 2 jaar geleden, misschien verkopen die ze gewoon nog wel.
Groetjes Janny.

KijkDaarIs zei

volgens mij heeft Ikea ook leuke!!!

Truus zei

Zo'n rekje staat ook bij mij in de kast en is al jaaaaaren oud!
Inderdaad heel handig en ze worden nog steeds verkocht in diverse winkels.
succes met je proect
groetjes,Truus uit Drenthe

marga zei

En ik had zo'n rekje maar dat heeft de verhuizing niet overleeft.
Sorry maar daar heb je niets aan.
Veel succes.
Groeten
Marga

carine zei

Fijn dat je je rekje gevonden heeft. Het ziet er echt jou ding uit en het zal je veel hulp bieden. Tot hoors als je eens wat tijd heeft, inmiddels dikke knuffel Carine

BezigeBijMirjam zei

Als je googelt naar stapel bordenrek zie je verschillende afbeeldingen. Via die afbeeldingen kom je bij de verkopers. Ook Hema heeft ze in het assortiment. Helaas momenteel niet voorradig. Die van Ikea heeft geen verschillende niveaus.
Succes met de zoekactie.

Groetjes, Mirjam Hesseling