dinsdag 16 september 2014

Tara's dagboek!

Goedemorgen lotgenoten! Worden jullie ook zo vroeg door je baasjes wakker gemaakt? Net zes uur en ik wil er nog helemaal niet uit:


Wat, je ziet me niet goed liggen, nu dan doet ze toch gewoon even dat harde lampje aan:


Jammer maar er zat een vlekje op de lens, maar kijk zo lig ik dus te pitten in mijn mand! Vrouwtje heeft een stuk schoonloopmat erin gekocht, want op een deken wil ik niet liggen, daar heb ik zo'n hekel aan! Maar goed zo blijf ik dus liggen tot de baas naar beneden komt, dan gaan we met zijn drieën ontbijten, de baas krijgt lekker eieren met spek, ik niet dus! Maar het vrouwtje neemt fruit, nu daar ben ik niet echt gek op, maar ik krijg mijn bak met vers water en een bruine boterham, kijk daar kom ik dus echt mijn bed voor uit! en daarna lig ik lekker dwars:


Ja ik ga altijd precies voor de koelkast liggen (je weet nooit of er iets uitvalt!)en sluit zo mooi de toegang tot de keuken af, het vrouwtje stapt wel over mij heen! Vind zij dat leuk? Nou nee, maar het houdt haar lenig zegt de baas, dus daar werk ik goed aan mee!
Oh en voor sommigen die dachten dat het mijn schuld was dat zij viel zondag, nu echt niet! Maar ja jullie mensen lopen nu eenmaal maar op twee poten en dat is niet erg stabiel, dus zo nu en dan kukelt ze gewoon om en ja dan piept ze wel, maar ik ben dan meteen bij haar zodat ze op mij kan leunen om op te staan! Zo en nu ga ik een poosje op het kleed liggen, moet mijzelf nog even wassen:


Straks gaan we weer samen naar buiten wandelen en dan moet ik natuurlijk weer op haar passen, gelukkig loopt ze niet in zeven sloten tegelijk!

Fijne dag en een poot van Tara!

5 opmerkingen:

quiltingmieke zei

piep
oh wat een zalig blogje dat woefie geschreven heeft:)
wens je een mooie zonnige dag toe, en vraag aan vrouwtje voor een lekkere lange wandeling

knufje mieke

petronille zei

6 uur is een prima tijd hoor Tara! Fijne dag en een gezellige wandeling.

Chris zei

H die Tara! Uitgeslapen, lekker gegeten en verwend door je baasje? Ik snap toch niet dat je dan dwars gaat liggen. Ik zou haar voeten kussen, haha!! En je houdt dus niet van water, slootjes. Gelukkig maar, want dat zou toch wat zijn met al die natte haren van je. Misschien zou je dan ook wel onder de douche moeten..... Doe dus maar niet en wees lief voor dat geweldige baasje van je. Woef!!!

Villa Zeezicht zei

Och Tara toch, het vrouwtje gevallen? Jee zeg, hopelijk is ze er goed vanaf gekomen! Gelukkig heeft ze jou nog als steun! Gaat het weer beter met haar? Geef haar maar een dikke knuffel hoor!
Lieve groetjes aan jou en je vrouwtje!!

feltfree på Åsly zei

Tara heeft het niet slecht. Een dikke bofkont