vrijdag 5 september 2014

Het was gezellig!

Gisteren bij Mams op haar 96e verjaardag! Ze straalde al was het haar soms niet duidelijk waarom iedereen op visite kwam! Maar ja we weten al een poosje dat haar geheugen wel heel erg slecht aan het worden is, vooral het korte termijn geheugen is erg aangetast, maar dat mocht de pret niet drukken! Zij was het stralende middelpunt:


En terwijl we samen wachtten op de visite van de middag zette ik wat steekjes en ik ben lekker  opgeschoten! Ben nu bezig met het laatste hoekblokje:


De andere drie en het middenblok zijn af:


Dus nog een paar steekjes en ik kan aan het in elkaar zetten van de quilt beginnen!
Maar vandaag eerst wat anders, ga met één van de meiden van de bee naar Arnhem, helaas zijn de andere twee verhinderd, maar ik neem mijn camera mee en zal vast genoeg vinden om op de korrel te nemen! Maar daar zien jullie morgen wel meer van!

Fijne dag!

8 opmerkingen:

Ans zei

Jij ook fijne dag en je borduurwerkje vind ik erg mooi worden.

Rennie zei

Je borduur wordt mooi Lida en wat ben je snel.

Guusje, zei

Fijn te lezen dat je zon geweldige dag met je mam hebt gehad. Je borduurtjes zienl er prachtig uit. Veel plezier vandaag in Arnhem ik ga maandag.

katrien zei

Proficiat nog voor je mams.

Johanna Faber zei

Nog van Harte gefeliciteerd mam van Lida, en jij natuurlijk ook


Mooi je borduurwerkjes
Groetjes uit Zweden

Mirjam zei

Fijn dat de verjaardag van je moeder zo'n gezellige dag is geweest. Ze zit daar mooi te stralen in haar nieuwe outfit...
Veel plezier vandaag,
Lieve groet,
Mirjam

Rya, Rotterdam zei


Hartelijke gelukwens voor je Mams en voor jou en de verdere familie. Het is een respectabele leeftijd. Laten we hopen dat ze er voorlopig nog een jaartje in redelijke gezondheid aan toevoegt.
Groet,
Rya, Rotterdam

feltfree på Åsly zei

Wat zijn dat een leuke borduurseltjes.