dinsdag 30 september 2014

Hebben jullie dat ook?

Hebben jullie dat ook, je start je computer op en je gaat naar Blogger en je lijst verschijnt niet? Nog eens proberen en nog eens en soms lukt het dan om je bloggerslijst te krijgen, maar gisteren lukte het mij helemaal niet, vandaag maar weer eens proberen want ik kon dus weer eens niet zien wie er allemaal een logje hadden geschreven!
Hebben jullie dat ook, je begint aan een randje en je krijgt de goede volgorde van borduren maar niet in je vingers? Ik heb dat bij sommige randjes en het tweede van deze week is er een schoolvoorbeeld van:


Ben dus met de bovenste rand begonnen en wilde de hoedjes (zie het meest rechtse figuurtje) meteen mee borduren maar dat bleek heel averechts te werken, dus nu maar eerst de middelste figuurtjes gemaakt en dan maar aan beide kanten de hoedjes erop borduren en dan weer de onderste rand, al met al een heel gepuzzel dit randje, maar het wordt wel beeld schoon!
Hebben jullie dat ook, je slaapt hartstikke lekker en van het ene op het andere moment ben je klaar wakker, nee niet van de wekker, maar gewoon uit jezelf alsof er ergens een bel heeft gerinkeld? Je gaat even naar het toilet, stapt weer in bed en valt meteen weer in slaap om even later door de wekker te worden gewekt? Kijk dat heb ik dus bijna iedere morgen, een half uurtje voor de wekker afgaat en als je dat hebt, hoe kom je er dan van af? Dat laatste is dus echt een vraag want ik zou zo graag gewoon lekker doorslapen!

Fijne dag

11 opmerkingen:

Ans zei

Ik heb ook behoorlijk achteruit zitten borduren met het laatste randje. Het is nu eindelijk gelukt.

Creahoekje. Marian zei

Dat met het opstarten van blogland heb ik ook regelmatig! Maar meestal lukt het in de loop van de dag wel...
En wakker worden terwijl je zo lekker ligt te slapen en het gevoel hebben dat het 's morgens 7 uur is terwijl het pas 2 uur is? Ja... bekend verschijnsel. Waarschijnlijk is je geest dan toch te druk geweest... Tenminste, daar gooi ik het altijd maar op...
Je randjes? Geen ervaring nog... loop pas bij nr. 60 rond te dwalen..

Groetjes,
Marian

Bed, breakfast en quilts zei

Ik heb ook ruzie met de randjes van deze week, krijg het niet makkelijk uit de naald!

Tineke zei

Ach, soms zit het mee en soms zit het tegen.
Morgen is er weer een nieuwe dag met nieuwe kansen zeg ik dan maar tegen mijzelf.
Wat Blogger betreft: linksboven staat een B, als je daar op klikt krijg je de lijst meestal wel.
Sukses

Gerry zei

Als je linksboven op het driekwartdicht pijltje, het verversingspijl consequent blijft drukken, komt de lijst vanzelf. Meestal heeft Blogger er een bericht staan en na een paar maal verversen gaat die eg en komt de leeslijst.
Een uur voordat je naar bed gaat geen intensieve dingen meer doen, geen schermkijken, niet te veel meer drinken.
En een half uur voor de wekker wakker worden is vrij normaal, als je altijd op dezelfde tijd de wekker af laat gaan, krijg je een soort ingebouwde wekker.
Succes ermee!

Lieve groet,
Gerry

kaneeltje zei

Dat mijn bloglijst niet verschijnt heb ik ook vaak, ik ververs dan of druk nog een keer op mijn blogs. Ik borduur niet mee met randjes per week, maar ik borduur nu aan mijn witwerklap en helaas ook vaak achteruit.....
Ik word ook iedere dag een half uur voor de wekker gaat wakker maar ga er dan gewoon uit (is dan 6 uur) en nog even zitten borduren. Als ik voor dat kleine poosje in slaap val, word ik redelijk verkeerd wakker.......

Truus zei

Als ik 's avonds nog laat tv kijk of op internet ben,dan gaat het 's nachts verkeerd.Doe ik dat niet en lees een ontspannend boek,dan slaap ik meestal gewoon door.De randjes die teveel 'tegenwerken' sla ik over.Ben achter,dus deze komt nog en dan zie ik het wel.
Succes en gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Gerard zei

Grappig, dat het laatste randje bij meerderen niet lekker gaat. Ik had dat niet, maar vond het geen leuke doorlopende rand, de twee motieven bleven twee losse motieven en toen heb ik alles uitgehaald en heb een eigen randje geborduurd.
IK zet nauwelijks een wekker, want ik word meestal op de tijd dat ik op wil staan wakker. Dat is erg makkelijk!.

Yvonne zei

Ja hoor Lida, heel herkenbaar! Ik ben altijd voor zessen wakker. Niet erg als ik moet werken maar ook als ik vrij ben doet de biologisch klok zij werk!

feltfree på Åsly zei

Ondanks de problemen met je randjes, zien ze er geweldig uit

Chris zei

Ik werk met Feedly en dat bevalt prima. Ik werk nooit met de bloggerslijst.