maandag 18 augustus 2014

Zondagse bezigheden!

Normaliter hebben wij heel rustige zondagen, nu ja behalve als we eters hebben, maar meestal is de zondag voor ons. Gisteren was het echter een andere zondag, omdat DH zijn auto nog steeds in de garage staat en hij dus mijn auto nodig heeft om te gaan werken, ben ik daarom gisteren naar Dordt naar mijn moeder gereden, daar ging dus mijn hele middag aan op, niet erg hoor heb het graag voor haar over, maar thuis werd door DH hard gewerkt:


Hij haalde de kast uit elkaar en deze kreeg na een grondlaag zelfs al zijn eerste laklaag en ik ben er nu al dolblij mee! Ja het begin van de vernieuwing van onze keuken is er! Dit is een heel rustig deel, binnenkort wordt eerst de rechter kant van de U-vormige keuken afgebroken en dan komt daar betimmering tegen de wand en daarop komen dan naast de kast die in de keuken komt te staan, bovenaan wat planken en mijn bordenrek:


Hier op de foto hangt het nog in de winkel, maar ondertussen staat het boven in het kleine kamertje te wachten om opgehangen te worden! Ik ben zo benieuwd hoe dat er straks uit gaat zien!
Pas 's avonds kwam ik aan wat steekjes toe, maar heb nog net het eerste randje niet af, dus dat komt hopelijk vandaag aan de beurt!


Fijne dag!

10 opmerkingen:

Noa Tonnis zei

dat wordt straks heel mooi en het moet eerst altijd minder worden voor het beter wordt,maar een heel mooi borden rek

Ans zei

Dat ziet er al veel belovend uit, wat is het toch heerlijk om zo'n handige maan te hebben!

Rennie zei

Je kunt maar met 1 ding tegelijk bezig zijn toch en wat er nu geproduceerd wordt door je DH is niet voor de poes.

Home and Lifestyle zei

Je plannen klinken bijzonder goed, ik ben benieuwd! Veel succes!

Lieve groet, Ingrid

Truus zei

De kast ziet er mooi uit-ben benieuwd naar het totaal straks.En dat bordenrek--daar droom ik al heel lang over....heb echter geen ruimte over in de keuken,dus ooit ergens.....
gezellige dag
groetjes,Truus uit Drenthe

Marijke zei

Wat een schat van een bordenrek!!!
groetjes van Marijke

Villa Zeezicht zei

Wat prachtig wordt het Lida, ik heb zo maar het vermoeden dat jouw nieuwe keuken een landelijke stijl gaat krijgen. Mooi!!!

Johanna Faber zei

Lida wat is dat mooi geworden en wat zal je huis een stuk lichter zijn nu
Dat word een keuken om van te genieten
Groetjes uit Zweden

Anoniem zei

wat leuk, een nieuw keukendeel! dat bordenrek is prachtig!

Mirjam zei

Hoi Lida,
Wat wordt die kast mooi zeg. En dat bordenrekje is super leuk... Jij gaat straks echt een heerlijke keuken krijgen. Fijn dat je man dit zelf kan doen. Wij zijn ook altijd zo in huis bezig. Ik ben nu bezig met schilderen van een oud kastje, voor de tv en later dit jaar gaan we een oude deur opknappen, die wordt dan geplaatst tussen woonkamer en halletje...
Ik wens je een heel fijne avond,
Lieve groet,
Mirjam