vrijdag 15 augustus 2014

Wat gaat het worden?

Vandaag bedoel ik, wat ga ik doen en wat gaat het worden! Wel heb eerst mij zitten verlekkeren aan het nieuwe Ikea boekje dat gisteren in de bus viel:


Wat staan er weer allemaal leuke dingen in, je krijgt meteen zin om aan de slag te gaan, je oude meubels weg te doen en allemaal leuke nieuwe en vooral kleurige spulletjes te kopen! Maar ach ik weet dat mij dat al weer snel zou gaan vervelen, hou nu eenmaal erg veel van effen, maar de nieuwe keuken die ik graag hebben wil staat er ook in en met al die handige lades en ruimte spaarders kan ik niet wachten tot hij er staat! Maar we gaan beginnen en doen het langzaam aan en in etappes, dus het geheel duurt nog wel een poosje!

Dan ga ik straks verder met achteruit werken! Ja had gisteren mijn randjes wel af en die zijn prima:


Maar ben ook nog met het letterlapje bezig en daar ben ik een poosje geleden de fout mee ingegaan en dus moet die foute letter S er nog uit, nu dat is dus echt lastig, kruisjes uithalen is geen pretje, maar oogjes uithalen is een crime!


Nu hoop vandaag echt aan wat steekjes toe te komen, zeker omdat de meisjes van de bee straks hier naar toe komen!


Fijne dag!

5 opmerkingen:

Ans zei

Ja uithalen is geen pretje, maar toch beter dan je steeds ergeren aan dat foutje. Fijne dag!

Truus zei

Ben er nog niet mee begonnen,maar heb wel de needle roll af-stuur je zo de foto.Heb alleen geen vulling genoeg om het mooi op te stoppen.
Ligt er nog een ander letterlapje onder je borduurspulletjes?
Gezellige bee vandaag en groetjes aan Rennie.
groetjes,Truus uit Drenthe

Judith zei

Heel veel plezier vandaag!

Mirjam zei

Hoi Lida,
Het nieuwe Ikea boek kreeg ik ook gisteren en ik heb ook lekker zitten bladeren... De randjes van afgelopen zaterdag had ik al af en verder ben ik lekker aan het haken... Jouw letterlapje wordt vast ook heel mooi, maar het blijft lastig om steekjes uit te halen. Meestal zet ik daar dan een tornmesje in... Gaat veel sneller...
Ik wens je een heerlijke dag,
Lieve groet,
Mirjam

Annie Kingma.Bonnema zei

Het is al avond, je foute S zeker al hersteld
Fijn weekeinde Groetnis Annie