vrijdag 1 augustus 2014

Randjes rolletje deel 2.

Zo heb jij je lapje uitgezocht en staat je eerste randje erop? Dan kun je nu aan de slag met het vervolg! Ik heb een mooi bijpassend kantje uit mijn voorraad gekozen ( je mag natuurlijk ook een juist afstekend gekleurd kantje gebruiken!) en dat met kleine steekjes aan de bovenkant vastgezet, het gaat echter wel over de volle breedte van de stof!


Daarna weer een randje geborduurd en dat weer op precies dezelfde breedte als het eerste randje geborduurd! Nu kies ik een volgend randje en dat wordt weer een meer opengewerkt exemplaar, vooral omdat ik daar straks mee wil gaan spelen met kraaltjes, ook in het kantje komen straks kleine kraaltjes!

Ik denk dat randje 48 perfect is voor mijn doel! Zo ik ben lekker opgeschoten op de bee vanochtend en blij met het resultaat tot nu toe, ik wens jullie ook veel plezier met het uitkiezen van een volgend randje!
Vanmorgen kreeg ik trouwens nog een schattig boeket van de meiden van de bee als bedankje voor ons uitje van zaterdag!


Ben ik even een bofkont! Nu ik wens jullie veel plezier met de randjes die morgen weer op de blog komen, misschien zit er daar wel een tussen waar je meteen weg van bent!

Nog een fijne avond!

5 opmerkingen:

Guusje, zei

Wat een geweldige uitleg. Dank je ik ga er denk ik ook eentje maken. Mooi boeket heb je gekregen.

Truus zei

Prachtige bloemen heb je gekregen.
Oei,ik was te enthousiast en had al een 2e randje gemaakt-sorry!
Even bedenken of ik opnieuw begin of ga uithalen.
tot morgen.
groetjes,Truus uit Drenthe

Simone zei

Lida, op de patronen van de randjes staat duidelijk vermeld dat er op copyright op zit. Dit betekent dat ze niet elders gepubliceerd mogen worden! Uiteraard kun je wel verwijzen naar het blog.

Johanna Faber zei

Mooi Lida succes met het project!
Groetjes uit Zweden

Ps heb jij de foto's nog onvangen

carine zei

prachtig je bent terug al gevorderd. het mijne zal voor later zijn, bezig met mijn japanse quilt, starten met Sashiko dikke knuffel en fijne zondag gewenst!!