donderdag 24 juli 2014

Tara's dagboek!

Hallo dames en heren, ja eindelijk mag ik weer eens een woordje schrijven, ik heb het de laatste tijd erg druk gehad namelijk! Ben heel wat keertjes met de baas mee geweest en verder ben ik druk met de bewaking hier! Er komen hier nogal wat mensen aan de deur met pakjes en post en dan moet ik mijn baasje waarschuwen, bovendien is de man van de pakjes niet te vertrouwen, die is namelijk bang voor mij! Maar gisteren had ik een makkelijk dagje, alletwee de baasjes waren thuis en wat denk je, ze hebben mij toen nat gespoten:
Daarna hebben zij mij helemaal ingesmeerd met shampoo en hebben zij mij  samen gewassen, dat was eigenlijk best lekker! Ik werd door vier handen tegelijk geaaid!


Daarna wilde ik er eigenlijk wel vandoor gaan, maar ze hadden mij vastgelegd aan een grote paal dat lukte dus niet en toen werd ik met de slang helemaal nat gespoten!
Nu er kwam heel wat sop van mij af, maar het vrouwtje zei dat het hard nodig was en dat ik nu weer lekker ruik!

Dat kan best, maar ik hou er nu eenmaal niet van! Ja, ja ik weet wel dat ik een Newfoundlander ben en dus eigenlijk een waterhond maar ik ben meer van lopen door nat gras dan door een sloot!

Maar goed, daarna ben ik lekker in de zon gaan liggen om te drogen, al werd het mij al snel te warm! En toen heb ik de schaduw maar opgezocht!

's Avonds toen ik helemaal droog was nog een stevige borstelbeurt en volgens allebei mijn baasjes ben ik nu een prachtige en schone hond, maar dat gaat wel weer over hoor, morgen zal ik wel weer naar andere dingen ruiken komt helemaal goed!

Fijne dag!

P.S. Wil je nog meedoen met de give-away van mijn bazinnetje dan moet je nog even een reactie achterlaten bij het vorige logje!

10 opmerkingen:

Villa Zeezicht zei

Hihi Tara, wat een lekker waterballet!! Gelukkig was het een warme dag en was je snel weer droog. Knuffel!!

Anoniem zei

Let maar goed op met het wassen van je hond in de zon het water gaat namelijk koken in de vacht en is dus helemaal ongezond om dit zo te doen. Beter bij een trimsalon .

gr Ellen.

Yvonne zei

Je ziet er weer prachtig uit Tara!

Ria zei

Lekker hé Tara met dat warme weer. Al dat water uit de slang. Of vond je het toch wel een beetje al te koud. Je bent in elk geval weer lekker opgefrist.

Gaan ze je nu weer knuffelen omdat je zo lekker ruikt. Het valt niet mee hoor om hond te zijn.

Groetjes aan je vrouwtje van Ria V.

www.thequiltlodge.blogspot.com zei

Och jeetje joh, wat een narigheid. En dan moet je ze zeker nog dankbaar zijn ook hè.
Nou, ik voel met je mee hoor. Ik heb mazzel, ik heb namelijk een zelfreinigende vacht die helemaal niet gewassen màg worden. Maar desalniettemin moet ik heel soms toch even het IJsselmeer in van mijn vrouwtje omdat ik bijvoorbeeld ff lekker door iets vies heb liggen rollen of omdat ik in een lekker prutslootje heb gelopen en dat stinkt zegt ze. O, mijn vrouwtje vraagt of je jouw vrouwtje wilt feliciteren met haar 1000e blogje!

quiltlodge gerda zei

Vergeet ik mijn naam helemaal te vermelden en dan weet je natuurlijk niet wie ik ben. SUF.
Nee, ik heet geen Suf, ik was eventjes een beetje suf.
Nou, de groetjes,
Teun.

Anoniem zei

Oh oh ben ik nu te laat om te regeren op dat super mooie speldenkussen, jouw give away?
Ik zou heel graag een kansje wagen......
Jeanny (zonder)

Truus zei

Tara na al die narigheid ben je wel weer een prachtige hond geworden-je vacht glanst helemaal!
Groetjes aan je baasjes.
Truus uit Drenthe

Guusje, zei

Nou Tara je bent dus weer helemaal schoon. Heerlijk hoor en wat ben je mooi.

Elly zei

Tara een klein geheimpje dat je baasjes niet mogen horen, volgende keer ga je met je poot op de tuinslang staan, draait de slang misschien om.