woensdag 25 juni 2014

Ben even druk bezig geweest!

Ja ook met mijn gordijnen, het eerste hangt eindelijk! Maar dat komt nog wel eens, nu even druk met een hangmat en een hangzak en een slaapmat voor de fretten van het nichtje! Ons frettenhok stond al een hele poos leeg en nieuwe fretten wilden we niet meer, dus toen de fretten van ons nichtje door een hond werden doodgebeten die dwars door het gaas ging van hun hok, werd besloten dat het hok maar moest verhuizen naar Zwolle en daar staat het nu:

Nu was DH wel erg ijverig geweest en had alle binnenhokken weggegooid en dus is hij aan de slag gegaan en heeft allemaal nieuwe hokken gemaakt, met trapjes en doorgangetjes, raampjes en dichte hokjes, al met al een heel gepuzzel want ze moeten wel door de deur passen!


Het bestaat nu uit vier compartimenten en in dat hokje rechts boven  daar kunnen ze straks lekker warm slapen!

Want daar heb ik dus de hangmat voor gemaakt en ook de slaaphangmat:


Maakte nog een extra slaaprol voor ze, deze komt straks boven in het hok te hangen, nu maar hopen dat de meisjes het allemaal leuk vinden!Zo, ik ga weer aan de slag met wat andere steekjes en straks weer voetbal kijken!

Nog een fijne dag!

6 opmerkingen:

Ineke zei

Een mooi paleisje voor de fretten!

Liefs, Ineke

Anoniem zei

Kijk, dat is een lieve opa die alles weer in orde brengt. En oma kleedt het dan ook nog eens mooi aan!

Lieve groet,
Gerry

feltfree på Åsly zei

Dat wordt een frettenparadijsje. Heerlijk toch zo'n opa en oma

Marians Quiltblog zei

Wat boffen deze fretten met zo'n woninkje. Grappig wat je ervoor hebt gemaakt. Weer wat geleerd. Ik zou het niet bedenken dat fretten in zo'n hangmat gaan liggen.
Fijne dag,
Groet Marian

Gerard zei

Wat een schitterend kasteel voor de fretten! Mooi gemaakt door DH. Ik zou ook nooit gedacht hebben dat fretten in een textiele hangmat zouden (willen) slapen, maar je maakt het niet zomaar, dus heb ik weer iets geleerd. Ze zien er wel heel vrolijk uit, maar dat is zeker ook voor je nichtje en niet alleen voor de fretten.

Yvonne zei

Enig gedaan Lida!