woensdag 23 april 2014

Genieten van de tuin!

Wil jullie even mee laten genieten van wat bloemen die momenteel onze tuin opfleuren! Eerst in de zijtuin de schitterende blauwe regen:


Dit jaar zijn zowel de blaadjes als de bloemen prachtig en vol, rechts ervan de nieuw aangeplante sering, die wel al bloeit maar nog erg dunne takken heeft die doorbuigen onder de zware bloemen.


Overal bloeien nog tulpen in de perken, links staan ze tussen de bijna uitgebloeide sneeuwbal en de prachtig gefranjerde tulp rechts staat voor een Hortensia die al vol in de knop staat.

En de Rododendron - knoppen staan ook op openknappen, links een witte waar van de knoppen nu nog roze lijken en de donkerroze hieronder heeft deze keer ook een lading knoppen.


Je begrijpt dat DH zijn handen vol heeft aan de tuin en ik ben degene die ervan mag genieten!  Zo vandaag weer tijd voor wat strijk en hopelijk ook voor steekjes, maar dan wel met de naaimachine, wil proberen vandaag de overgordijnen te maken voor de slaapkamer.

Fijne dag!

16 opmerkingen:

Wietskes Quilts zei

Heerlijk, om van te genieten!

Ans zei

Wat een mooie tuin, ik hoop dat je dit jaar er veel dagen in kan zitten!

feltfree på Åsly zei

Mooi als alles weer in bloei staat. Dan is het extra genieten in de tuin.

Rennie zei

Prachtig Lida de tuin. Nu nog zitweer. Ik zal duimen.

carina zei

Prachtig je blauwe regen. Bij mij is hij doodgevroren. Gekocht in frankrijk, hij kon het nederlandse weer niet aan denk ik. Ik had hemook gewoon hier aan moeten schaffen:) gekheid maar ben er nog steeds wag van. Heerlijk genieten he

Home and Lifestyle zei

De blauwe regen is inderdaad prachtig. Sinds vorig jaar hangt de blauwe regen bij ons ook over de pergola, spontaan aan komen waaien want zelf hebben we de plant er niet neergezet. Maar je begrijpt dat ik daar totaal geen problemen mee heb. Geniet maar lekker van je tuin vandaag en succes met de steekjes.

Lieve groet, Ingrid

Guusje, zei

Prachtig hoor wat is het toch mooi he als alles zo langzaam in bloei komt en het een na het andere verschijnt. Succes met strijken.

Sylvia zei

Ja dit is een mooie tijd, als er zo van alles en nog wat bloeit in de tuin.
Succes met de gordijnen naaien, knap hoor!
Groetjes Sylvia.

Marjan zei

Wat mooi allemaal! Práchtige blauwe regen! Wat is alles vroeg hè, dit jaar...

Gerry zei

Het is genieten met al die bloei!
De blauwe regen is prachtig!

Liefs, Gerry

Anoniem zei

Wat staat alles al vroeg in bloei en bij jullie is het nog verder dan hier.
De sering bloeit al wel,maar de rododendron heeft alleen nog maar dikke knoppen.
Geniet van je tuin.
groetjes,Truus uit Drenthe

Gerard zei

Heerlijk genieten van een bloeiende tuin. Wij kunnen dat gelukkig ook doen en elke keer zien we weer nieuw uitgekomen bloemen. Het is een lust voor het oog. Ook voor het oor, want twee nachtegalen zingen het hardst om een vrouwtje te lokken en om hun territorium te bewaken. Toen de volle maan scheen was het romantische sprookje compleet: nachtegalen gezang bij volle maan met geurende rozen in bloei...

marga zei

Het is op dit moment echt genieten van al dat frisse groen en die bloeiende bloemen.
Groeten
Marga

Johanna Faber zei

Ja ook hier volop voorjaar maar nog niet zoals in jou tuin
Genieten
Groetjes uit Zweden

Lida zei

Wat heerlijk ook bij jullie de lente! Nu ik zit apetrots te zijn op mijn vriendin in Zweden die zo maar de Zweedse dames mag gaan vertellen wat zij met hun mooie patronen heeft gedaan! Maar je verdient het dubbel en dwars dus ik wens je daar heel veel plezier mee en ben benieuwd waar het allemaal toe kan leiden!
Knuffel
Lida

AnitaS zei

Wat ziet je tuin er prachtig uit. Morgen wordt het lekker warm, dus fijn buiten zitten.