dinsdag 18 maart 2014

Toch gedaan! FB!!!

Was het niet van plan, ook al zei DS dat ik het leuk zou vinden, maar wat bleek ik kon met sommige lezers van mijn blog alleen contact maken via Facebook en dus DS gisteren gevraagd mij even te helpen met het maken van mijn eigen pagina! Kwam steeds in zijn account
terecht als ik het zelf wilde doen, maar nu ben ik dus ook op FB! Heb ik plots toch een lading vrienden!  Grijns! Heb het wel aangemaakt onder mijn getrouwde naam en dat gaf toch even wat verwarring! Maar met dit koppie is het dus echt mijn FB!

Is nu hetzelfde als op mijn blogprofiel!

Het onderwep van de foto van vandaag is:

Five years ago! Vijf jaar geleden!

Wel toen zat ik nog net niet op weblog en was ik net een paar weken thuis, nadat ik te horen had gekregen dat ik vanwege de reorganisatie eruit moest! Daar hebben ze wel spijt van gekregen, want degene die dat regelde stond binnen een paar maanden per direct op straat omdat de boel was vast gelopen! Maar ik kreeg er een enorme opduvel van en ben er echt maanden ziek van geweest, maar nu vijf jaar later kan ik zeggen dat ik een heerlijk leven heb en heb genoten van alle contacten die ik kreeg en leuke dingen die ik de afgelopen jaren heb kunnen doen!
Zoals uren borduren in de tuin of lekker boven op mijn hobbykamer werken met Ome Jan!En zoals de steekjes die ik gisteren zette! Mijn minirolletje heeft weer wat randjes erbij gekregen en ook een vogelhuisje en een huisje, hartstikke leuk om te maken!
Vandaag hoop ik achter Ome Jan te kruipen, mijn hoofdpijn is vrijwel weg, dus ik doe alles in kleine hapklare brokjes!

Fijne dag!

19 opmerkingen:

Gerlily zei

Lida, ik ben ook pas sinds januari voor de bijl gegaan met Facebook. Wilde ook nooit, maar het is echt leuk. Geen spijt tot nu toe. En ook hier geniet ik van elke dag die ik gewoon thuis kan doorbrengen, zorgend voor ons gezin en lekker bezig zijn met mijn hobby's. Fijne dag.

Ans zei

Wat fijn dat de hoofdpijn bijna weg is, dat maakt het leven weer een stuk makkelijker. Ik zit ook op facebook, en kom daar steeds meer bekenden tegen. Gezellig!

Sonja- Sezoentje zei

Hoi Lida, wat fijn dat je nu ook op FB zit, ik ga je opzoeken hoor :)
En wat dat onverwacht thuis komen te zitten betreft, ook ik weet er alles van, en ook voor mij is het achteraf een zegen gebleken.
Liefs, Sonja

Rya, Rotterdam zei


Fijn dat je nu zo blij bent dat je "eruit" moest. Ik kan me voorstellen dat je er kapot van was, maar is het niet fantastisch
goed gekomen?? Het leven is niet alleen werken!! Je moet wel hobby's hebben, anders red je het niet, maar dat was bij jou geen issue, toch??
Lekker verder hobbyen, meis.
Groet, Rya

Annelies zei

Leuk dat je nu ook op Facebook zit !

feltfree på Åsly zei

Zo zie je maar, het duurt even, maar dan is het toch leuk. Wat vervelend om zo aan de kant gezet te worden. Fijn dat je zoveel leuke hobbies hebt. je rol is weer mooi bijgewerkt

Cisca Heiden van der zei

Fijn dat je hoofdpijn weer bijna over is. Rustig aan maar nu. Ook is zit op Facebook, maar het lukt me niet het allemaal bij te houden, dus ik kom er niet zo vaak. Maar ik ga wel even kijken of ik je kan vinden.
Mooi is je kleine rolletje, leuk dat er ook andere borduurtjes op staan!
Veel plezier met ome Jan vandaag!
Knuffel, Cisca

Rennie zei

Ik had je al welkom geheten en toppie dat je hoofdpijn na weggezakt is. Leuk blog!

M Verheij zei

Lida,ik ga je even opzoeken op fb

wilma oud zei

Ook ik ben 5 jaar geleden vrijwillig gestopt met werken en geloof me, het is alleen maar "genieten" geweest. Toen ben ik ook met deze hobby begonnen.
Wat fijn voor je dat de hoofdpijn minder is geworden. Facebook is leuk en er zitten heel veel mensen op, als je je maar realiseert dat wat je erop zet, de hele wereld kan zien, ook al denk je dat het alleen voor je vrienden is. Nog een hele fijne dag. Groetjes Wilma

Hilde zei

Fijn dat je je beter voelt. Het is ook een mooie profielfoto!
Groetjes

Berbel Beseke zei

Veel plezier bij Facebook,
groetjes Berbel

Annie Kingma.Bonnema zei

Hallo Lida het kwartje is gevallen hoor, nu weet ik wie je bent op FB
Veel succes daar, ik ben niet heel actief, maar leuk is het wel
Groetnis Annie

Chris zei

We zijn nu dubbel bevriend, haha! Gaat tijd kosten hoor ......

MarianneD zei

Ha,wat gezellig dat je nu ook op facebook zit!Kost wel tijd hoor....;-)

Gerry zei

Fijn dat je je weer beter voelt!
En je kleine rolletje wordt ook heel mooi.
Wat naar als je er zo uitbezuinigd wordt. Gelukkig heb je uiteindelijk een mooie invulling van je tijd gekregen.
Je nieuwe profielfoto was mij al eerder opgevallen.
Zelf zit ik niet op Facebook, dus ik blijf je hier ontmoeten.

Lieve groet,
Gerry

Conny's-blog zei

Leuk hoor jij op facebook, ik vind het leuk om allelei dingen die je wil delen erop te zetten, dus ben actief haha.........liefs Conny.

Anoniem zei

Leuk, nu nog minder tijd voor je DP.

Ineke Hulzebos zei

Ik was verrast door je vraag om Fb vriendinnetje te worden, heel leuk! Voordat je het weet ben je verslaafd aan Fb ;-)

Liefs, Ineke