maandag 10 maart 2014

Steekjes plus foto van de dag!

Gisteren heerlijk wat steekjes gezet, 's middags op het terras in het zonnetje, ondertussen droogde het plafond keurig wit op en genoot DH ook van zijn zondagsrust! Wat was het genieten geblazen en ik denk dat ik niet de enige ben die met een mooie rode neus rondloopt! Kijk dit is wat er uit mijn handen kwam:

Ik ben weer helemaal bij met de randjes!

Het onderwerp van de foto van de dag is: Far away! Nu is Far away soms erg dichtbij, neem nu het internet, ik kan gewoon even een mailtje sturen naar een vriendin in Australië en hup even later heb ik al een berichtje terug van haar!


En zij doet net als ik mee aan het foto per dag project voor deze maand en kijk eens waar ze gistermorgen om 10 uur was! Op een gezellige markt en iedereen loopt daar nog in zomerkleding en daar wordt het nu dus herfst!

10 opmerkingen:

KijkDaarIs zei

Mooi de randjes..en wat heerlijk he dat zonnetje!!!'
Ja verbazing wekkend he..zo zit je in australië of waar dan ook!!
Fijne dag

Corina zei

mooi je randjes

Judith zei

Tja wat is nu nog far away? Fijn dat t in huis weer opschiet.

Grit zei

Looks so wonderful your Randje.

Lupineke zei

Hihi, wat leuk om even een kijkje in Australië te nemen! Het is wel een grappig fotoproject, want er komen nu dus foto's voorbij die je anders nooit zou plaatsen! Leuk Lida!! En je randjes worden prachtig :)

Annie Kingma.Bonnema zei

mooie randjes, en een verre foto.
Vandaag zeker weer terras weer bij jullie
Groetnis Annie

Rennie zei

Fijn dat jullie na het harde werken toch nog van de zon hebben genoten.

Jessie zei

Je randjes zien er al heel mooi uit, leuke foto van Australë. Mijn vriendin gaat op 30 Maart er naar toe, een zoon van haar woont er.

Berkeboom zei

Je randjes zijn heel mooi. Groetjes Gré

Gerard zei

Ja, ook in Frankrijk was het een warme (26° C. voor het huis) dag. Perfect licht om de randjes te borduren al zit ik wel met een hoed met brede rand op om de huid niet aan de al sterke zonnestralen bloot te stellen. Het is wel genieten!