woensdag 5 maart 2014

Something beginning with i !

Foto van van  vandaag moet dus beginnen met i, wel dat is niet zo moeilijk dus, ik heb deze foto van Jeanny's haar blog overgenomen, want dit is dus de inspiratie die ik opdeed op haar blog :


Heb hem momenteel als achtergrond staan op mijn beeldscherm, want deze spoort mij dus aan om de St.Gallen lap af te maken! Verder moet ik de i eigenlijk ook gebruiken om te zeggen internet want als iets mij inspiratie geeft dan is het wel al dat moois dat ik op het internet zie, ik heb mappen vol patronen die ik er vond van zowel borduurwerken als quilts, maar ook foto's van creaties die anderen maakten en  waar ik gewoon met plezier naar kijk, niet van plan zelfs maar een poging te wagen er aan te beginnen, maar te mooi om weg te doen!

Dan het bezoek gisteren aan mijn nichtje en haar dochtertje (goed haar man was er ook even) maar het ging toch vooral om deze schattige baby:


Nee Oma, je bent wel lief maar je hebt nu eenmaal niet wat ik hebben wil!


Dan maar even bij mamma op schoot en die heeft gelukkig meer dan genoeg!Zelfs zoveel dat het in een flesje wordt bewaard en dat oma voor het eerst de kleine meid de fles mag geven en jullie zien zeker wel dat ik niet de enige was die oma op de foto zette!


Was een hartstikke leuke middag en we gaan vast nog vaker samen op stap om die kleine te bezoeken!

Fijne dag!

12 opmerkingen:

Lupineke zei

Wat een ongelofelijk mooie lap van Jeanny, ik snap helemaal dat dit je nieuwe uitdaging is geworden Lida! Internet is inderdaad een feestje, als je ziet wat je er allemaal aan patronen en ideeën kan vinden :) En wat leuk om die schattige baby te zien, da's echt genieten!!

Guusje, zei

Wat zul je genoten hebben van de baby. Het is een dotje en het patroon die is zo mooi. Kan me voorstellen dat je er vaak naar wilt kijken.

Rennie zei

Hai, Ik deel volmondig je 'i's' vandaag. Prachtig. Snel in eggie bewonderen. Wat een heerlijke dag heb je achter de rug.

Rya, Rotterdam zei


Ach, die baby's..... het zijn kleine wondertjes...
Groet, Rya

foekie's fashion zei

Ja mooi die borduurlap. Ik verzamel ook mooie dingen van internet, maar wel met de intentie er later iets mee te doen. Groetjes van Joke

Sylvia zei

Ik ben nu ook druk met die ene I van jou, zodoende kom ik bij je langs. Met de andere I van inspiratie gaat het meestal ook heel goed, misschien té en dan is het moeilijk kiezen! Succes met je borduurwerk. groetjes Sylvia

Cisca Heiden van der zei

Wat een schitterende lap van Jeanny!
Dat was een leuke dag, met al die vrouwen onder elkaar. Het kleinste vrouwtje is een schatje!!!
Knuffel, Cisca

Wilma Kuin zei

Wat een schatje dat kleine vrouwtje!!
Wat een prachtige lap,...

Annie Kingma.Bonnema zei

prachtig borduurwerk, succes met het maken er van
Lief baby'tje
Groetnis Annie

feltfree på Åsly zei

Altijd weer bijzonder zo'n jong nieuw leven

Anoniem zei

Je gaat een mooi borduurwerk tegemoet!
En wat is zo'n klein babytje toch lief en aandoenlijk. Zo'n kleintje is altijd zo weer zo bijzonder.
Geniet ervan Lida!

Liefs, Gerry

Jeanny zei

Let wel: dit is de van Marianne V, maar ik wil hem zelf ook nog borduren.
Wat een schattige baby.
Lieve groetjes.