zaterdag 8 maart 2014

In de Corner!!! Nr.900!

In the Corner! Oh jeetje dit onderwerp van de foto van de dag, is dan wel een makkelijke maar ook een beetje rommelige! Want de hoekjes van de kamer van een handwerkster zijn meestal erg vol, nu goed misschien niet bij jou maar wel bij mij! Dus daar gaan we:


In deze hoek staat een tas met reserveonderdelen voor oude naaimachines (liefhebbers kunnen contact opnemen!), daarop ligt een plaid (met handvat dus handig mee te nemen voor een picknick!)
dan één van mijn tassen en helemaal bovenop mijn Jane kussentje dat ik gebruik bij het borduren!

En in een andere hoek:


De verzameling wandelstokken van DH! Nu moet ik wel eerlijk zeggen dat er meestal in andere hoeken ook aardig wat ligt, maar ja heb net voor mijn verjaardag opgeruimd en vier grote tassen met handwerkspullen naar zolder verhuist! Duurt wel weer even voor alles weer twee verdiepingen afgezakt is!

Gisterenmorgen was de bee bij Ria, maar ik heb deze keer geen foto's gemaakt, iedereen was weer met dezelfde creaties bezig en dus zal ik volgende keer wel een foto maken! Ik borduurde zelf aan het mini-rolletje en moest eerst achteruit werken, maar kreeg toen de smaak weer te pakken en maakte er wat randjes bij:


Wil nu eerst een figuurtje aan de zijkant maken voor ik verder ga met de randjes, heb al een patroontje uitgezocht!

Dan is dit logje nr. 900 al weer en eerst dacht ik vandaag al een give away te geven, maar gisteravond zag ik dat ik bijna aan de 400.000 bezoekers zit en dus ga ik zodra dit getal is bereikt een give away doen, heb al een mooie prijs al zullen quiltsters misschien zeggen dat zij die zelf maken!


Maar dit is de quilt die ik met een paar dagen ga weggeven, misschien toch ook heel leuk om op je hobbykamer te hangen! Dus houd het even in de gaten, zodra ik de 400.000 heb behaald staat er een berichtje op mijn blog!

Fijne dag!

14 opmerkingen:

Ans zei

Mooi borduurwerk Lida, en wat veel bezoekers heb je gehad! Leuke quilt ook trouwens!

Noa Tonnis zei

goedenmorgen al weer 400.00 dat is heel veel,maa ook ik lees iedere dag je blogje is o zo gezellig
En die hoekjes heb ik niet ik ben te omruimerig haha leuke tas haha
fijn weekend

Rennie zei

Ja die tas he Lida daar hadden we het al eens over. Jammy eeuwig zonde dat ze daar zo maar in de hoek staat. Staat aan mijn arm veeeeeeeel mooier hihi. Geniet er van!

Anoniem zei

Leuk blogje heb je geplaatst, leest zo gezellig weg ;) en je borduurrol wordt ook supermooi hoor! 400.000 bezoekers...........jeetje wat veel! Ik ben al blij met mijn 1300 hihi
Fijn weekend, groetjes patricia

Rya, Rotterdam zei


Ik hoop dat ik ......,nou ja! Deze quilt is zo enig!! Maar dat zal wel niet, ik ben nooit zo gelukkig in dit soort dingen, jammer!!
Je minirol wordt erg schattig, Lida, gaat zo voort....
Groet, Rya

feltfree på Åsly zei

Weer leuek steekjes. Nou je rommeltjes hoekjes vallen enorm mee. Wat een leuk project de foto van de dag. Is dat al vanaf januari?

Sis Voorn zei

Weet je dat wel zeker datje van dit quiltje afstand wilt doen ??? Hij is zo leuk ! Heb laatst het patroontje uitgeprint.... ;)

Birgitte aka Bietje zei

Ha, ha, wij hebben dezelfde hoekjes. Eentje is zelfs zo vol, dat het spul er nu ook gewoon voor staat. Dat wordt dus opruimen dit weekend. Maar ja, waar laat ik al die handige dingen die je nodig hebt om te handwerken???? En die zeker niet te ver uit de buurt mogen liggen.

Saskia Smit zei

Wow dat zijn er een heleboel. Ik hoop dat er nog vele berichtjes zullen volgen.

Guusje, zei

O wat is dit bekend alle hoekjes gevuld. En al zoveel bezoekers geweldig. De give away die je hieraan hebt verbonden vind ik echt prachtig.

Yvonne zei

Zo herkenbaar die 'opgevulde' hoekjes! Heerlijk hoor, ik vind dat wel gezellig staan! Wat een schattig quiltje ga je weggeven! Daar ga je vast de winnaar heel blij mee maken! Fijn weekend!

Conny's-blog zei

Mooie quilt hoor, maar ben blj dat jij ook die hoekjes hebt met die ditjes en datjes. Een creatief imand heeft geen rommel om haar heen, maar ideeen he..............liefs.Conny

Anoniem zei

Ben benieuwd naar de zijrand op de randjesrol. Het is zo leuk om te zien dat bijna iedereen er een eigen draai aangeeft.
Je quiltje is ook heel leuk!
Een mooi weekend gewenst!

Lieve groet,
Gerry

Anoniem zei

Leuk je mini rolletje met de randjes'Loop al een week achter-dat wordt nog erger,even te druk met verjaardagen.
Heerlijk je 'rommelhoekjes-de mijne zijn een beetje voller.
Wat een getallen! 400.000 das niet niks! En dan die mooie quilt voor je give-away??? Zeker weten???
succes met je steekjes en goed weekend
groetjes,Truus uit Drenthe