dinsdag 25 februari 2014

Wat een rare dag!

Vanmorgen Tara weggebracht, daarna naar huis, snel een andere jas en schoenen aan en hup weer in de auto en naar Dordt om samen met Mams weer naar Zwijndrecht te karren! Daar kocht zij twee leuke bloesjes en ik één nieuw exemplaar voor de komende warmere dagen! (Kan er niet op wachten!)  Nu moet ik nog op zoek naar een nieuwe spijkerbroek en dan vind ik dat ik voorlopig weer genoeg nieuwe dingen in de kast heb! Het was wat gezellig om samen met haar te winkelen en toen ik haar thuisbracht stond haar warme maaltijd al klaar en even later zat zij te smullen terwijl ik de nieuwe kleding in de kast opborg!
Daarna weer naar huis, maar daar liep ik maar wat te draaien, het was zo stil zonder Tara en ik was dan ook blij toen ik haar op mocht gaan halen! Maar helaas ....  nu is ze boos op mij, er kon geen kwispeltje af, ze sjokte naar de auto en keurde mij geen blik waardig en thuis gekomen plofte ze op het kleed neer en daar ligt ze nu:


Of zou het misschien haar mooie romper zijn waar zij een hekel aan heeft? Het voorkomt in ieder geval dat zij aan haar wond gaat likken! Gelukkig was van binnen alles perfect in orde en hoefde zij alleen maar gesteriliseerd te worden! Vanavond krijgt ze nog een pilletje voor de pijn en nu maar hopen dat zij snel weer herstelt en mij weer lief gaat vinden!

Fijne dag!

15 opmerkingen:

Home and Lifestyle zei

Dat komt vast wel weer...ze is nu natuurlijk ook nog niet echt in orde. Leuk dat het zo gezellig met je moeder was.

Lieve groet, Ingrid

yvonne zei

Lieverd het komt goed met je....
Over een paar dagen weet je nergens meer van ....

Yvonne zei

Beterschap met Tara!

Sylvia zei

Zal best goed komen, beterschap met haar.
Gr.Sylvia.

Anoniem zei

Gelukkig dat Tara niet zo'n nare kap omhoeft.Even een nachtje slapen en dan is de narcose uitgewerkt en Tara zichzelf weer.
Fijn dat jij en je Mams leuke bloesjes hebben gekocht.
gezellige avond
groetjes,Truus uit Drenthe

Quiltpassion.blogspot.com zei

Ach, wat ligt ze er zielig bij, maar ze is het vast weer gauw vergeten.
Leuk, dat jullie allebei goed geslaagd zijn.
Knuffel, Cisca

Martine zei

Komt vanzelf goed.
Als je niet lekker bent wil je toch het liefst alleen zijn.

Anoniem zei

Ja, dat is inderdaad een dubbele dag.
Wel fijn dat je zo'n leuke ochtend met je moeder had en geslaagd bent in de aankopen.
En maar hopen dat Tara snel weer opknapt en je weer wat meer liefde geeft. Ach. Ze voelt zich vast nog beroerd!

Lieve groet,
Gerry

brigitta seinen zei

Fijn dat je een gezellige dag hebt gehad met je moeder. Tara is vast na een paar dagen weer de oude. Onze hond voelde zich een paar weken geleden ook zo vervelend in haar "mooie" romper, maar het is beter dan zo'n kap. Sterkte voor haar en let maar op over twee dagjes is ze weer heel blij met je. Groetjes, Brigitta.

Wilma zei

Beterschap met Tara! Groetjes, Wilma

Sis Voorn zei

Och arme Tara :(
Geef haar maar een lekkere kluif....

Berkeboom zei

Geef haar een heerlijke knuffel. Dan is ze het gauw vergeten. Wat heerlijk dat je zo fijn kunt winkelen met je Moeder. Groetjes Gré

Frederika zei

Fijn dat je samen met je moeder een leuk winkeldagje had. Ach en Tara is waarschijnlijk morgen niet meer boos.

MarianneD zei

Arme Tara...ze zal zich vast snel weer beter voelen! wat worden je stopjes mooi...ik heb ook nog zo'n leuk stoppatroon in de kast liggen...

Ageeth Dorsman zei

Ik zou haar maar lekker verwennen en veel aandacht geven vandaag, dan is ze vast en zeker snel weer helemaal opgeknapt (en zo'n donkerblauwe romper... Tja, ik kan me het voorstellen; dat is niks voor een jongedame). Een spoedig herstel gewenst!
Groetjes van Ageeth