donderdag 13 februari 2014

Tara's dagboek!

Goedemorgen dames en lotgenoten, ja lotgenoten want ik ben gisteren naar de dierenarts geweest en dat was echt geen pretje! Een heel aardige man hoor, maar hij spoot wat troep in mijn neus en nu ja daar hou ik nu eenmaal niet van en dus heb ik mij echt wel verweerd, maar ja met zijn drie├źn zijn ze mij wel de baas!

Kijk die prik vind ik helemaal niet erg maar dat gedoe in mijn neus, kom mij daar nou niet mee aan! Oh en dat is niet alles, ik kreeg ook nog zo'n koud ding tegen mijn borst, die dokter wilde horen hoe mijn hart was en toen hielden ze mijn bek ook even dicht, want ik hijgde nog van het gevecht en toen kon hij niets horen! Maar mijn hart is in orde en weet je wat dat betekent????
Over twee weken moet ik weer terug en dan wordt ik geholpen!!! Ja ja, ik ben niet gek hoor, weet heus wel dat ze in mijn buik gaan snijden, maar ja ik heb al twee keer erge buikpijn gehad en kreeg toen medicijnen, maar het werkt daar niet goed, dus ga ik de 25e onder het mes!Maar meiden ik laat mij niet kisten, ze zullen mij echt goed in slaap moeten maken, want anders lukt het ze echt niet, maar het vrouwtje zegt dat het voor mijn eigen bestwil is, zij vind het zelf maar niks en zou liever hebben dat het niet nodig was, maar het is niet anders!
Weet je wat ik wel leuk vond? Nu samen met het vrouwtje in de auto, ik vond het weer heerlijk en zodra ik mijn autogordel om kreeg stond ik al te trappelen om mee te gaan, binnenkort gaan we weer samen op stap zegt het vrouwtje, dan gaan we lekker naar het strand, uitwaaien! Zo ik ga weer lekker buiten in de ren en dan kan ik alle vriendjes die langskomen begroeten, dus nog een fijne dag en
een poot van

Tara

P.S. vrouwtje is vandaag naar Zwolle, weer lapjes kijken zeker!

18 opmerkingen:

Else zei

Hele gezellgie dag in Zwolle

Annelies zei

Veel plezier in Zwolle.

Annelies zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Bernadette van Gils zei

Veel sterkte voor jou en je vrouwtje de 25e, want is niet niks als ze in je buik gaan snijden hoor Tara
Veel plezier in je ren en ik hoop dat je vrouwtje een leuke dag heeft in Zwolle
groetjes
Bernadette

Marijke zei

Gelukkig ben jij niet zenuwachtig...
sterkte voor het vrouwtje!
groet Beer

Rennie zei

Kop op Tara het vrouwtje en baasje houden heel veel van je. Niet te veel kopen Lida, veel plezier en wel meenemen he volgende week.

Mieke van Minnen-Kanis zei

Tara wat vervelend, maar het komt vast goed. En wat een voordeel, je wordt nu vast extra vaak geknuffeld.....

Annie Kingma.Bonnema zei

Het vrouwtje veel plezier in Zwolle, ik ga morgen
Groetnis Annie

Ria zei

Oh Oh Tara een hondeleven is ook niet alles. En wij maar denken dat een hondeleven bestaat uit slapen, eten en wandelen. Maar het vrouwtje zal je vast wel belonen als je braaf geweest bent. Een lekker kluif of zo. Want wat ze in Zwolle gaat kopen, daar vind je vast niks aan. Nou Tar veel plezier met het vrouwtje aan het strand. En succes bij de dokter. Laat maar weten hoe het gegaan is allemaal. Dag hoor.

Groetjes Ria V.

Johanna Zweden zei

Ach hier hetzelfde Simba moest vanmorgen,
Veel plezier in Zwolle wou dat ik mee kon
Fijne dag groetjes Joke

petronella zei

Het zal vast gezellig zijn in Zwolle en sterkte met Tara, een heel gedoe met zo'n grote hond naar de dierenarts! Hoop maar dat ze weer helemaal de oude zal zijn als ze is geholpen!
Groet!

Anoniem zei

Wat een heerlijke hond is Tara en wat een leuke blog. Heel veel succes straks en misschien met de operatie van Tara. Groetjes Wilma

Anoniem zei

Tara,straks ben je van je buikpijn af en hoef je ook geen vervelende medicijnen meer te slikken.Nu even een 'grote hond' zijn en dan krijg je vast wel wat lekkers en extra knuffels.
De 'schatten' van je vrouwtje laat ze vast morgen wel zien.
veel plezier buiten!
groetjes van Winnie & Josie uit Drenthe/dikke poezeknuffels!!!

marga zei

Nou Tara ik kan mij voorstellen dat je niet zit te wachten om naar de dierenarts te gaan er zijn wel leukere dingen.
Pas jij vandaag goed op het huis als het vrouwtje weg is?
Dag hoor.
Marga

Ageeth Dorsman zei

Hallo collega, ik ben het als kleine soortgenoot wel helemaal met je eens, dat ze dat spul in je neus echt niet meer zouden moeten doen (maar mijn vrouwtje zegt, dat ik anders erg kan gaan hoesten), maar ik doe ook veel voor een ritje met de auto. En is jouw vrouwtje nu weer op stap? Ik zie, dat ze je gelukkig wel een lekkere kluif heeft gegeven (ik kwijl al als ik ernaar kijk) om de tijd door te komen. En de 25e zal ik aan je denken; sterkte (maar denk maar zo, dat daarna al die opdringerige reuen ook verleden tijd zijn).
Poot van Lotus

petronille zei

Tara: sterkte!
Lida: heel veel plezier! Ik ben stiekem wel een beetje jaloers...

Yvonne zei

Nou Tara, ik hoop voor je vrouwtje dat ze een leuke dag heeftmgehad in Zwolle. En jij heel veel sterkte de 25e en beterschap gewenst. Het gaat vast allemaal goed komen!

nieneke nia zei

sterkte en beterchap en dat je weer snel hersteld ...
een fijn avond