donderdag 20 februari 2014

Bee voor drie!

Gistermorgen kwam Corrie mij ophalen om samen naar Rennie te rijden voor onze maandelijkse bee en na een voorspoedige reis kwamen wij even over tienen bij haar aan, de tafel stond al klaar en wat een geluk haar kat had niet alle gevulde koeken opgegeten, dus even later zaten we te smullen met een lekker bakje koffie erbij!


Maar we waren vooral druk met onze steekjes, zowel Corrie als Rennie zijn druk met het doorpitten van hun quilts, maar ook Rennie's zoon was aanwezig en die hielp Corrie bij het opnieuw installeren van apps op haar Ipad:


En ondertussen maakte Rennie een heerlijke lunch voor ons klaar! Ik maakte nog meer foto's, maar helaas is er wat mis gegaan met mijn camera. Maar ik zette ook steekjes hoor:


Met heel veel kleine steekjes werd mijn speldenkussentje in elkaar gezet, 's avonds thuis werden de papiertjes eruit gehaald, het geheel binnenste buiten gedraaid, gevuld en dichtgenaaid, nu alleen nog op de metalen ondergrond lijmen:


Ja het is precies hetzelfde als het kussentje van Co gisteren, we hebben dan ook dezelfde lapjes uitgekozen! Straks zal het met behulp van een magneet stevig op het werkkussen blijven staan!

Vandaag een drukke dag, vanmorgen op bezoek bij Mam en vanmiddag een mammografie en daarna hopelijk genoeg energie om de keuken te poetsen!

Fijne dag!

10 opmerkingen:

feltfree på Åsly zei

Wat een leuk speledenkussen. handig om een magneet te gebruiken.

Anoniem zei

Een gezellige Bee voor drie met leuk speldenkussen.Vooral het hartjesknoopje maakt het af.
Sterkte met de mammo en gezellig bezoekje aan je Mam.
groetjes,Truus uit Drenthe

Elly zei

Ziet er weer heel gezellig uit, ijverige dames.

AnitaS zei

Gezellig weer. Ook een kleine bee is leuk. Handig dat spedenkussen met een magneet.

petronella zei

Gezellig!

Rennie zei

Het speldenkussentjes is leuk geworden Lida. Was gezellig he gisteren.

AweSomeLiving By Rosita de Jongh zei

hoi hoi even wat posten bij gelezen wat maak je toch mooie dingen zeg... en zo gezellig met ze alle ... zag dat je Valentijnsdag geslaagd was ;-) ... heerlijk verwent is ook wel eens leuk ... geniet lekker van al de mooie dingen die je maakt met veel plezier ...wens je een fijn weekend ... lieve groet rosita

Jessie zei

Wat heb je weer gezellige bee's gehad,en dan ook nog wat mooi's maken.

marijna zei

Ziet er gezellig uit. Zo te zien zaten jullie erg hoog....

patricia zei

Dat ziet er erg gezellig uit.....en op de foto met de hulp bij de apps lijkt het in eerste instantie of er een taart op tafel staat hihi nou ja, dit quiltwerk is ook om van te smullen!
Groetjes patricia